All in One Reminder for Android

All in One Reminder for Android 4.3

Android / Appsutra / 8 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Alt-i-ett-påminnelse for Android er en kraftig produktivitetsprogramvare som hjelper deg å holde deg på toppen av timeplanen din ved å gi rettidige påminnelser om viktige hendelser og oppgaver. Enten det er bursdag, jubileum, drikkevann, periode, viktige avtaler eller møter, medisiner eller andre ting du trenger å huske, har denne appen deg dekket.

Med All in One Reminder App installert på Android-enheten din, kan du være trygg på at du aldri vil gå glipp av en viktig dato igjen. Appen pinger deg med påminnelser til rett tid, slik at du kan handle deretter. Dette gjør det til et ideelt verktøy for travle fagfolk som har mye på tallerkenen og trenger hjelp til å holde orden.

En av hovedfunksjonene til All in One Reminder App er allsidigheten. Du kan bruke denne appen til å stille inn påminnelser for et bredt spekter av formål, for eksempel vannpåminnelse, periodesporing/påminnelse, bursdagsporing/påminnelse, jubileumssporing/påminnelse og regningspåminnelser blant andre. Du kan til og med bruke den som vekkealarm om nødvendig.

Den beste delen med denne appen er at den lar deg tilpasse påminnelsene dine i henhold til dine spesifikke behov. Du forteller ganske enkelt appen hva slags påminnelse du vil ha og når den skal sendes, og appen vil følge instruksjonene dine trofast.

Det er imidlertid noen ting å huske på når du bruker All in One Reminder App. For det første, sørg for at telefonen din støtter denne "Tracker"-appen før du installerer den, siden noen eldre modeller kanskje ikke er kompatible med alle funksjonene. I tillegg, hvis telefonens datalagringsmodus er aktivert, kan det hende at Tracker-appen ikke fungerer som den skal, så sørg for å deaktivere denne funksjonen før du bruker appen.

Avslutningsvis er All in One Reminder for Android en utmerket produktivitetsprogramvareløsning for alle som vil ha hjelp til å holde seg organisert og på toppen av timeplanen. Med sine allsidige funksjoner og tilpassbare alternativer er det lett å se hvorfor så mange mennesker stoler på dette kraftige verktøyet hver dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Appsutra
Utgiver-nettsted https://appsutra.com
Utgivelsesdato 2017-01-10
Dato lagt til 2017-01-10
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 4.3
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 8

Comments:

Mest populær