Fast Phone Booster And Cleaner for Android

Fast Phone Booster And Cleaner for Android 1.0

Android / BlueGamesStudio / 4332 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Fast Phone Booster And Cleaner for Android er en kraftig verktøyprogramvare som optimerer din Android-enhets CPU, RAM og lagringsplass. Den er designet for å rydde opp i telefonens cache, avinstallere unødvendige applikasjoner og forbedre batterilevetiden med bare ett enkelt klikk. Denne appen er den beste Android-boosteren og -renseren som er tilgjengelig på markedet.

Med Fast Phone Booster And Cleaner for Android kan du enkelt gjenvinne lagringsplass på telefonen ved å frigjøre plass med bare ett klikk. Appen skanner søppelfiler som gjenværende filer, cache-filer, utdaterte APK-er og andre unødvendige filer som tar opp verdifull lagringsplass på enheten din.

Appen bidrar også til å øke hastigheten på telefonen din ved å optimere ytelsen. Den gjør dette ved å rense ut søppelfiler som reduserer ytelsen til enheten din. Med Fast Phone Booster And Cleaner for Android installert på enheten din, kan du glede deg over raskere nettlesingshastigheter og jevnere drift av alle apper.

En av de mest imponerende funksjonene til denne appen er dens evne til å optimalisere batterilevetiden. Appen identifiserer strømkrevende apper som kjører i bakgrunnen og slår dem av for å spare batterilevetid. Denne funksjonen sikrer at du får mer brukstid fra en enkelt lading.

Fast Phone Booster And Cleaner for Android har et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt å bruke selv for nybegynnere. Appen gir detaljert informasjon om hvor mye lagringsplass som er frigjort etter hver skanning, slik at du kan følge med på hvor mye forbedring som er gjort over tid.

I tillegg til kjernefunksjonene nevnt ovenfor, tilbyr Fast Phone Booster And Cleaner for Android også tilleggsverktøy som en App Manager som lar brukere administrere sine installerte applikasjoner effektivt; en filbehandling som gjør det mulig for brukere å bla gjennom filsystemet deres; og en CPU-kjøler som hjelper til med å forhindre overopphetingsproblemer forårsaket av intensiv bruk eller langvarige spilløkter.

Totalt sett er Fast Phone Booster And Cleaner for Android et essensielt verktøy hvis du vil holde Android-enheten i gang uten forsinkelser eller nedganger forårsaket av søppelfiler eller strømkrevende apper som kjører i bakgrunnen. Med sine kraftige optimaliseringsmuligheter kombinert med et intuitivt brukergrensesnittdesign gjør det til et av de beste verktøyene og operativsystemene som er tilgjengelige i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger BlueGamesStudio
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlueGamesStudio
Utgivelsesdato 2016-07-13
Dato lagt til 2017-01-02
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Avinstallatorer
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 4332

Comments:

Mest populær