SewIconz

SewIconz 1.8.4

Windows / S & S Computing / 2846 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SewIconz: Den ultimate digitale fotoprogramvaren for broderi- og quiltingentusiaster

Er du en broderi- eller quiltingentusiast på utkikk etter en programvare som kan hjelpe deg med å se innholdet i broderifilene, quiltefilene og vanlige bildefiler som ikoner fra Windows File Explorer© eller fra Fil->Åpne-dialogen i broderiprogramvaren? Se ikke lenger enn til SewIconz!

SewIconz er en kraftig digital fotoprogramvare utviklet spesielt for å se stingmønstre i broderifiler og noen korsstingfiler som ikoner mens du blar gjennom Windows-mappene. Med SewIconz kan du enkelt få tilgang til informasjon om antall sting, farger og mønsterstørrelse (i enten mm. eller in.) ved å flytte markøren over ikonene.

Men det er ikke alt! SewIconz er også fullt UNICODE-kompatibel, noe som betyr at mappe- og filnavn for ethvert sett med tastaturtegn nå vises riktig. Dette gjør det lettere å organisere broderidesignene dine og finne dem raskt når du trenger dem.

Enten du er en profesjonell broderer eller nettopp har begynt med denne spennende hobbyen, har SewIconz alt du trenger for å ta ferdighetene dine til neste nivå. Her er noen av hovedfunksjonene:

Vis broderifiler som ikoner

Med SewIconz har det aldri vært enklere å se på broderidesign! Bare åpne Windows File Explorer© eller en annen filbehandling på datamaskinen din for å se alle designene dine vist som ikoner. Du kan til og med tilpasse hvordan de vises ved å velge forskjellige ikonstørrelser.

Få detaljert informasjon om designene dine

Når du flytter markøren over et ikon i SewIconz, vil detaljert informasjon om designet vises på skjermen. Dette inkluderer detaljer som stingantall, fargeantall, mønsterstørrelse (i enten mm. eller in.), trådmerke brukt osv., noe som gjør det enkelt å velge hvilket design som er riktig for hvert prosjekt.

Organiser designene dine på en enkel måte

SewIconz gjør det enkelt å organisere alle broderidesignene dine i mapper slik at de er enkle å finne når du trenger dem. Du kan til og med lage egendefinerte kategorier basert på temaer som høytider eller årstider!

Kompatibel med de fleste broderiprogramvare

SewIconz fungerer sømløst med de fleste populære broderiprogrammer, inkludert Brother PE-Design®, Janome Digitizer MBX V5/V4/V3/V2/V1/Pro/MBX 5 Lettering osv., noe som gjør det enkelt å importere nye design til disse programmene uten å måtte søke manuelt gjennom mapper.

Fullt UNICODE-kompatibel

En unik funksjon ved SewIconz er dens fulle UNICODE-kompatibilitet, noe som betyr at mappe- og filnavn som inneholder et sett med tastaturtegn, nå vises riktig uansett om de inneholder spesialtegn som kinesiske/japanske/koreanske alfabeter osv.

Enkelt å bruke grensesnitt

Brukergrensesnittet i SewiconZ er intuitivt og brukervennlig, slik at selv nybegynnere vil kunne navigere rundt uten store problemer.

For å konkludere,

Hvis du leter etter en kraftig digital fotoprogramvare designet spesielt for å se stingmønstre i broderifiler, så trenger du ikke lete lenger enn til SewiconZ! Med sine avanserte funksjoner som detaljert informasjon om hvert design på et øyeblikk sammen med sømløs integrasjon i de fleste populære digitaliseringsprogrammene som er tilgjengelige i dag - skiller dette programmet seg virkelig ut blant andre tilgjengelige online i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger S & S Computing
Utgiver-nettsted http://sandscomputing.com/index.html
Utgivelsesdato 2016-10-18
Dato lagt til 2016-10-18
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Bildevisere
Versjon 1.8.4
Os krav Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 2846

Comments: