Card Maker

Card Maker 8.4

Windows / EDrawSoft / 90 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Card Maker er en kraftig grafisk designprogramvare som tilbyr en brukervennlig plattform for å lage vakre kort. Enten du ønsker å lage gratulasjonskort, invitasjoner eller visittkort, har Card Maker alt du trenger for å sette ideene dine ut i livet.

Med sitt intuitive grensesnitt og omfattende bibliotek med former og tegneverktøy, gjør Card Maker det enkelt for brukere på alle ferdighetsnivåer å lage fantastiske design. Programvaren er kompatibel med Mac OS X, Windows og Linux-systemer, noe som gjør den tilgjengelig for et bredt spekter av brukere.

En av de fremtredende funksjonene til Card Maker er det omfattende biblioteket med forhåndsdesignede former. Disse formene kan enkelt tilpasses ved hjelp av programvarens tegneverktøy, slik at brukerne kan lage unike design som perfekt matcher deres visjon. I tillegg tilbyr Card Maker en rekke maler som kan brukes som utgangspunkt for designene dine.

I tillegg til formbiblioteket og malene, inkluderer Card Maker også en rekke avanserte funksjoner som lar brukerne ta designene sine enda lenger. For eksempel inkluderer programvaren støtte for lag og gjennomsiktighetseffekter, som kan brukes til å legge til dybde og kompleksitet til designene dine.

En annen nøkkelfunksjon i Card Maker er støtten for vektorgrafikk. I motsetning til rastergrafikk (som består av piksler), er vektorgrafikk basert på matematiske ligninger som beskriver linjer og kurver. Dette betyr at vektorgrafikk kan skaleres opp eller ned uten å miste kvalitet – noe som gjør dem ideelle for bruk i utskriftsmateriale som visittkort eller flyers.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig grafisk designprogramvare med kraftige funksjoner og omfattende tilpasningsmuligheter – ikke se lenger enn til Card Maker!

Full spesifikasjon
Forlegger EDrawSoft
Utgiver-nettsted http://www.edrawsoft.com
Utgivelsesdato 2016-08-25
Dato lagt til 2016-08-25
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Desktop Publishing Software
Versjon 8.4
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 90

Comments: