TurboDemo Professional

TurboDemo Professional 7.5

Windows / Balesio Software / 25626 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

TurboDemo Professional - Den ultimate forretningsprogramvaren for å lage animerte demoer, simuleringer og opplæringsprogrammer

I dagens hektiske forretningsverden er det viktig å ha de riktige verktøyene for å effektivt kommunisere ideene og produktene dine. TurboDemo Professional er en kraftig programvare som lar deg lage animerte demoer, simuleringer og opplæringsprogrammer med letthet. Enten du forklarer programvare, PC-applikasjoner, nettsider eller produkter - TurboDemo har dekket deg.

Med sin intelligente teknikk for å ta skjermbilder, kan TurboDemo reprodusere handlinger som bevegelse av en musepeker. Disse skjermbildene kan jobbes med etterpå som animerte lysbilder ved å bruke mange forskjellige effekter som notater, fortelling, interaktivitet og lysbildeovergangseffekter.

Videoen kan kompileres i forskjellige formater og publiseres på Internett, CD-er og som dokumentasjon i følgende formater: Flash, Java/HTML, GIF-er, EXE, ASF, AVI, PDF-er og MS Word. Dette gjør det enkelt for deg å dele innholdet ditt med andre i et format som passer deres behov.

Noe av det beste med TurboDemo er hvor enkelt det er å bruke. På bare noen minutter vil du kunne generere profesjonelle demoer, presentasjoner og opplæringsprogrammer uten forutgående erfaring eller teknisk kunnskap som kreves! Dette gjør den ideell for markedsførings-/salgsteam som trenger raske behandlingstider på presentasjoner eller helpdesk-/treningsteam som trenger en effektiv måte å kommunisere komplekse prosesser på.

En annen flott funksjon ved TurboDemo er dens lille størrelse - bare 100-300 KB per minutt avspilling! Dette betyr at videoene dine ikke tar opp for mye plass på datamaskinen eller nettstedet, samtidig som de opprettholder høykvalitetsbilder.

Versjon 7.5 har nye ballongskall som gir videoene dine et friskt utseende samtidig som de gir flere tilpasningsmuligheter enn noen gang før! I tillegg gjør de nye Flash-navigasjonslinjene det enda enklere å navigere gjennom innholdet enn før. Og hvis lydeksport er viktig for deg, støtter TurboDemo nå eksport av lyd i ASF-format!

Totalt sett er TurboDemo Professional et utmerket valg for alle som leter etter en effektiv måte å lage profesjonelt utseende demoer, simuleringer og opplæringsprogrammer på uten å ødelegge banken. Det er brukervennlige grensesnitt kombinert med kraftige funksjoner som gjør det til en av de beste forretningene. programvarealternativer tilgjengelig i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Balesio Software
Utgiver-nettsted http://www.balesio.com/corporate/eng/index.php
Utgivelsesdato 2016-08-23
Dato lagt til 2016-08-23
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Presentasjonsprogramvare
Versjon 7.5
Os krav Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 25626

Comments: