Hidemyapp for Android

Hidemyapp for Android 1.4

Android / inGlax / 55 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hidemyapp for Android er en kraftig sikkerhetsprogramvare som lar deg skjule appene, bildene, videoene og e-postene dine for nysgjerrige øyne. Med sine avanserte funksjoner og brukervennlige grensesnitt er denne appen den perfekte løsningen for alle som ønsker å holde sin personlige informasjon trygg og sikker.

Et av de viktigste høydepunktene til Hidemyapp er dens evne til å støtte PIN-lås. Dette betyr at du kan sette forskjellige koder på alle appene dine for å åpne dem. Du kan også åpne en app via vår åpner bare ved å skrive inn koden, dvs. 1234 med eller uten hemmelig pin.

En annen flott funksjon i Hidemyapp er at den lar deg vise vanlige apper på startskjermen uten å skjule eller bruke en hemmelig kode. Dette gjør det enkelt for deg å få tilgang til favorittappene dine raskt og enkelt.

Hidemyapp støtter Android 2.x til 6.x, noe som gjør den kompatibel med de fleste enheter på markedet i dag. Enten du har en eldre enhet eller en nyere, vil denne appen fungere sømløst med telefonen eller nettbrettet.

Hvis du er ny på Hidemyapp, anbefaler vi å sjekke ut demovideoen vår før du installerer appen. Dette vil gi deg en bedre ide om hvordan det fungerer og hvilke funksjoner som er tilgjengelige.

FAQ:

Hvordan aktiverer jeg PIN?

For å aktivere PIN-lås på Hidemyapp, gå til Innstillinger -> Velg PIN -> Opprett ny PIN-kode

Hva om jeg glemmer PIN-koden min?

Hvis du glemmer PIN-koden, velg "Glem passord" og svar på sikkerhetsspørsmålene.

Hvordan skjuler jeg en app?

For å skjule en app ved hjelp av Hidemyapp, velg ganske enkelt "Skjul app" øverst på skjermen. Det vil vise en liste over alle installerte apper; bare velg hvilke du vil skjule.

Hvordan aktiverer jeg hemmelige koder?

For å aktivere hemmelige koder i Hidemyapp, gå til "Hemmelige koder", velg en app fra listen og legg inn ønsket kode (dvs. 1234).

Hvordan legger jeg til en app på startskjermen (skrivebord)?

Bare hold nede et hvilket som helst appikon til det spør om du vil legge det til på startskjerm 1 eller startskjerm 2; velg deretter hvor du vil ha den plassert!

Hvordan åpner jeg skjulte apper?

Gå inn i vår Hidemyapp-applikasjon og skriv inn den valgte koden (dvs. 1234). Hvis det er aktivert med et pin-lås-alternativ, skriv inn det også når du blir bedt om det!

Til slutt - Hvordan avinstallerer jeg Hide My App?

For å avinstallere Hide My App, gå ganske enkelt inn i innstillinger -> Velg Avinstaller -> Bekreft!

Full spesifikasjon
Forlegger inGlax
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=INglax
Utgivelsesdato 2016-08-09
Dato lagt til 2016-08-09
Kategori Sikkerhetsprogramvare
Underkategori Krypteringsprogramvare
Versjon 1.4
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 55

Comments:

Mest populær