mSpy Lite - Family Phone Tracker for Android

mSpy Lite - Family Phone Tracker for Android 1.0.2

Android / mSpy / 1980 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du en forelder som er bekymret for barnets mobilbruk? Vil du sikre at barnet ditt er trygt og ikke deltar i noen risikoatferd? I så fall er mSpy Lite - Family Phone Tracker for Android den perfekte løsningen for deg.

Som vi alle vet, har mobiltelefoner blitt en integrert del av livene våre. De er ikke bare et kommunikasjonsmiddel, men også en kilde til underholdning og informasjon. Men når det kommer til barn, kan mobiltelefoner være både en velsignelse og en bane. Mens de gir enkel tilgang til informasjon og hjelper barn å holde kontakten med venner og familie, kan de også utsette dem for upassende innhold eller farlige situasjoner.

Det er her mSpy Lite kommer inn. Det er en app for foreldrekontroll som lar foreldre overvåke barnets mobiltelefonbruk og sette regler for hvordan de bruker telefonene sine. Med mSpy Lite kan foreldre være trygge på at barna deres er trygge og ikke gjør noe slemt eller risikabelt.

En av nøkkelfunksjonene til mSpy Lite er sporing av SMS-logger i sanntid. Denne funksjonen lar foreldre sjekke hver eneste SMS som sendes eller mottas av barnet deres. Bortsett fra selve innholdet, viser denne SMS-trackeren også navnet på avsenderen/mottakeren samt nøyaktig dato og klokkeslett. Dette kan flagge noen av de største problemene med en gang.

En annen viktig funksjon i mSpy Lite er overvåking av anropslogger. Foreldre kan vite hvem barna deres ringer eller får anrop fra med denne funksjonen. I tillegg har de tilgang til å bestemme hvor mye tid barna deres bruker på å snakke i samtaler.

Sanntids GPS-telefonsporingsfunksjonen gjør det mulig for foreldre å sjekke den nøyaktige plasseringen til barnet sitt til enhver tid ved hjelp av GPS-teknologi som gjør det til en av de beste GPS-appene for Android tilgjengelig i dag.

Overvåking av installerte apper bidrar til å sikre at barnet ditt bruker programmer som er tilpasset alder, mens de avslører eventuelle "farlige" apper som ikke anbefales for umodne mennesker eller som du ikke vil at barnet ditt skal bruke.

Til slutt, med kontaktlisteovervåking kan foreldre se nærmere på hele kontaktlisten på barnas enhet for å finne ut hvem de kommuniserer med oftere enn andre; å følge nærmere med på de som man ikke kjenner personlig kan også være nyttig!

mSpy Lite blir stadig bedre og legger til nye funksjoner som gjør det enda mer nyttig verktøy for bekymrede foreldre overalt!

Full spesifikasjon
Forlegger mSpy
Utgiver-nettsted http://www.mspy.com/
Utgivelsesdato 2016-07-26
Dato lagt til 2016-07-26
Kategori Sikkerhetsprogramvare
Underkategori Overvåkingsprogramvare
Versjon 1.0.2
Os krav Android
Krav Android 4.0.3 and up
Pris $14.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1980

Comments:

Mest populær