Pdf2picture

Pdf2picture 12.2020.02

Windows / Visual Integrity / 13529 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Pdf2picture: Den ultimate PDF-grafikkkonvertereren

Er du lei av å slite med PDF-filer som ikke vil samarbeide med Microsoft Office-applikasjonene dine? Skulle du ønske det var en enkel måte å trekke ut redigerbar grafikk og tekst fra PDF-er, eller forvandle dem til bilder av høy kvalitet for presentasjonene og dokumentene dine? Se ikke lenger enn pdf2picture, den ultimate PDF-grafikkkonvertereren.

Pdf2picture er et hendig og rimelig program som forvandler PDF til alle standard Microsoft Office-grafikkformater. Den fungerer i enten vektor- eller punktgrafikkmodus, og gir deg full kontroll over hvordan de konverterte filene dine vil se ut og fungere. Velg vektormodus for å trekke ut redigerbare grafiske objekter og tekst som kan endres ved hjelp av tegneverktøy i Word, Publisher, PowerPoint, Visio og andre Windows-applikasjoner. Bitmap-modus genererer imponerende høykvalitetsbilder som er perfekte for skrivebords- eller nettstedspublisering.

En av de viktigste fordelene med pdf2picture er dens evne til å operere på alle typer PDF-filer. Enten du har å gjøre med et komplekst nettverksdiagram eller en enkel kartillustrasjon, kan pdf2picture raskt konvertere det til de opprinnelige Microsoft vektormetafilformatene (WMF, EMF, SVG eller EPS), slik at du kan redigere både objektene og teksten. Den kan også generere standard bildeformater (GIF, PNG, JPEG, TIFF og BMP) for skrivebords- eller nettstedspublisering.

Nøkkelen til vellykket bruk av PDF i Windows-applikasjoner er å vite hvilken type fil du starter med. Det er to grunnleggende typer - vektor og raster - som hver krever forskjellige konverteringsteknikker. I vektormodus kan pdf2picture trekke ut teksten og objektene slik at du kan endre attributter som farge, størrelse eller skala. I rastermodus vil den transformere både vektor- og rasterPDF-filer til høykvalitetsbilder med den ideelle oppløsningen for å krydre dokumentene og presentasjonene dine.

Med pdf2picture vil du legge til et uvurderlig verktøy i arbeidsmiljøet ditt. Det er praktisk og det sparer tid. Tidligere har du kanskje brukt timer på å tegne bilder eller diagrammer i PowerPoint eller endre nettverksdiagrammer i Visio. Nå vil du enkelt kunne gjenbruke PDF-illustrasjoner eller diagrammer i PowerPoint eller endre nettverksdiagrammer i Visio .Du vil tidligere bruke tid på å tegne disse bildene på nytt mens du forbedrer nøyaktigheten og skalaen. Pdf2bilder sparer deg for tid og krefter ved å gjøre de tunge løftene for deg.

I tillegg til de kraftige konverteringsmulighetene er pdf2picture også utrolig brukervennlig. Med det intuitive grensesnittet trenger du ingen spesiell opplæring eller teknisk ekspertise for å bruke den. Bare velg PDF-filen du vil konvertere, og velg ønsket utdataformat. letpdf2picturedothe resten. Så enkelt er det!

Enten du er en grafisk designer, en forretningsekspert, en student eller en lærer, er pdf-bilde et viktig verktøy for alle som jobber med PDF-filer på jevnlig basis. Med sine allsidige konverteringsmuligheter, brukervennlig grensesnitt og rimelig pris er det ikke rart at pdf-bilde har blitt en av de mest populære på PDF-markedet i dag. hvorfor vente? Last ned pdf-bilde i dag, og begynn å transformere PD-filene dine til grafikk av høy kvalitet med letthet!

Full spesifikasjon
Forlegger Visual Integrity
Utgiver-nettsted http://www.visual-integrity.com
Utgivelsesdato 2020-07-05
Dato lagt til 2020-07-05
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori PDF-programvare
Versjon 12.2020.02
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 6
Totalt antall nedlastinger 13529

Comments: