CopySafe Video Protection

CopySafe Video Protection 5.0

Windows / ArtistScope / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

CopySafe Video Protection er en kraftig videoprogramvare som gir den sikreste løsningen for kopibeskyttelse av videofiler. Den er designet for å beskytte videoene dine mot alle kopieringsmetoder, inkludert PrintScreen og skjermopptak. Med CopySafe Video kan du distribuere videoene dine via e-post, nedlasting eller på disk med eller uten DRM for å forhindre deling og uautorisert redistribuering.

CopySafe Video tilbyr den sikreste videobeskyttelsen på planeten som ikke kan utnyttes eller hackes på noen måte. Den lar deg distribuere videoer som er beskyttet mot all kopiering og redistribuering. Du kan kopibeskytte videoene dine fra Print Screen og all skjermopptaksprogramvare med et passord som ikke kan hackes.

En av de unike egenskapene til CopySafe Video er dens evne til å angi utløpsdatoer for dine beskyttede videoer som ikke kan avvises. Du kan angi utløp etter dager eller timer fra første åpning. Dette betyr at du har full kontroll over hvem som har tilgang til videoene dine og hvor mange ganger de kan spille dem av.

Med CopySafe Video kan du distribuere videoene dine via e-post, nedlasting eller på disk som er trygt for deling. Dette sikrer at kun autoriserte brukere har tilgang til innholdet ditt samtidig som det beskyttes mot piratkopiering.

CopySafe Video lar deg også beskytte videoen din for sikker nettvisning samtidig som du er trygg mot all kopiering. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for uautorisert distribusjon når du strømmer på nettet.

Hver CopySafe Video Encoder-lisens inkluderer en gratis nettkonto for å administrere DRM for et ubegrenset antall videoer, abonnenter og grupper. Dette gjør det enkelt for bedrifter og organisasjoner med store mengder innhold å administrere sine digitale rettigheter effektivt.

For websidevisningsformål finnes det en rekke gratis tilleggsmoduler tilgjengelig for enkel integrering og visning av beskyttet video på nettsider innenfor de fleste CMS-nettapplikasjoner som DNN, Drupal, Joomla, Moodle og WordPress.

CopySafe Video Player er en gratis nedlasting tilgjengelig for allmennheten som muliggjør avspilling av beskyttede mediefiler distribuert på alle måter, inkludert e-postvedlegg eller nedlastinger via nettsteder som er vert for hvor som helst i verden.

For å konkludere:

Hvis du leter etter en effektiv måte å beskytte det verdifulle videoinnholdet ditt mot piratkopiering og samtidig gi autoriserte brukere tilgang, trenger du ikke lete lenger enn CopySafe Video Protection! Med sine avanserte sikkerhetsfunksjoner som passordbeskyttelse og utløpsdatoer kombinert med brukervennlighet gjennom ulike distribusjonskanaler som e-postvedlegg og nedlastinger via nettsteder som er vert for hvor som helst i verden, gjør denne programvaren til det perfekte valget!

Full spesifikasjon
Forlegger ArtistScope
Utgiver-nettsted https://artistscope.com/default.asp
Utgivelsesdato 2020-07-05
Dato lagt til 2020-07-05
Kategori Video programvare
Underkategori Videopublisering og deling
Versjon 5.0
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1

Comments: