Wana + Komae - Babysitting Co-op for Android

Wana + Komae - Babysitting Co-op for Android 2.7.5

Android / Wana Family Network / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Wana + Komae - Barnevakt Co-op for Android er en revolusjonerende app som lar foreldre bytte barnevakttjenester med familier i nabolaget deres. Denne appen for hjemmeprogramvarekategori er utviklet for å hjelpe foreldre med å spare penger på barnevaktkostnader ved å koordinere gratis sittebytte med deres pålitelige forbindelser.

Tiden for å betale for en barnevakt er forbi, siden Wana + Komae gjør det enkelt å finne venner som er villige til å se på barna dine mens du nyter litt sårt tiltrengt fritid. Appen fungerer ved å tillate brukere å sende venneforespørsler til deres pålitelige forbindelser og lage sitteforespørsler, håndvelge personer de vil varsle.

Når de er varslet, kan brukere tilby om de er ledige eller ignorere hvis de er opptatt. Foreldre kan da godta tilbudet som fungerer best for dem og slippe av barna sine, vel vitende om at de er i gode hender.

En av de fremtredende funksjonene til Wana + Komae er gruppefunksjonaliteten. Hvis du er en del av en lokal organisasjon, klubb, skole eller nabolag, kan du opprette eller bli med i en gruppe og se medlemslisten. Dette gjør det enkelt å sende venneforespørsler til de du ønsker å bytte med.

Hvis du leter etter nye venner i ditt område, har Wana + Komae også dekket deg! Du kan søke etter foreldre innenfor 5–50 miles og foreslå lekedatoer eller treff i parker. Når du har bygget opp et forhold med noen nye, kan du bare sende dem en venneforespørsel og begynne å bytte sitt.

For å holde ting rettferdig mellom brukere som gir og mottar omsorg gjennom appens tjenestetilbud, har Wana + Komae et automatisk kalkulerende poengbanksystem som overfører poeng etter hvert som omsorg gis og mottas.

Kalenderfunksjonen lar også brukere enkelt planlegge arrangementer som lekedatoer eller mødrenes kvelder. Med denne funksjonsrike appen for hånden, er det ikke behov for dyre barnevakter lenger!

Wana + Komae ble skapt av mødre som forstår hvor utfordrende det kan være for foreldre overalt når de prøver å balansere arbeidslivsansvar mens de fortsatt finner tid for seg selv. De ønsket en enklere måte for foreldre overalt, ikke bare å spare penger, men også bringe tilbake landsbylivet der alle hjelper hverandre!

Avslutningsvis: Hvis du er lei av å bruke penger på dyre barnepassere hver gang datekvelden ruller rundt eller bare trenger litt ekstra hjelp til å se på de små fra tid til annen uten å tømme banken – så ikke se lenger enn til Wana + Komae - Barnevakt Co-op! Det er et utmerket program for hjemmeprogramvare designet spesielt med travle foreldre som deg selv i tankene!

Full spesifikasjon
Forlegger Wana Family Network
Utgiver-nettsted http://www.sitster.co.uk/
Utgivelsesdato 2020-07-03
Dato lagt til 2020-07-03
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon 2.7.5
Os krav Android
Krav Requires Android
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær