| Versjon | 1.3 |
|---|---|
| Forlegger | ProtoTech Solutions |
| Utgivelsesdato | 16. juli 2010 |
| Dato lagt til | 5. mai 2016 |
| Os krav | iOS |
| Krav | Compatible with: iphone3gs, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g |
| Totalt antall nedlastinger | 1 |
| Pris | $0.99 |
Beskrivelse
Du kan gruppere kontaktene dine på iPhone. Men dessverre har iPhone ikke noe grensesnitt i det hele tatt for å administrere disse gruppene. Hvis du har en uønsket gruppe i adresseboken din, sitter du ganske mye fast med den. DeleteGroups gir deg et enkelt grensesnitt for å gjøre nettopp det og hjelper deg å holde adresseboken ren. Her er hvordan det gjør det1. Viser alle kontaktgruppene dine2. Du kan velge en gruppe med et enkelt trykk. Hvis du trykker på en valgt gruppe, fjernes valget av den.3. Du kan søke etter grupper og velge/velge dem.4. Du kan se listen over kontakter i en bestemt gruppe. Du kan ytterligere se detaljene for hver kontakt ved å trykke på ">" på kontakten.5. Når du er ferdig med å velge gruppene, klikker du på Slett.6. Du har 3 alternativer a. Slett gruppen og alle kontaktene som er tilstede i gruppen. Dette vil også slette kontaktene fra andre grupper hvis de er tilstede. b. Slett bare gruppen, men beholder kontaktene i den. Kontaktene flyttes til "Alle kontakter" i adresseboken din. c. Du kan velge å avbryte operasjonen og gå tilbake til gruppelisten. Merk: Når gruppene og/eller kontaktene er slettet, kan de ikke gjenopprettes. Du anbefales å ta en sikkerhetskopi hvis du er usikker. Dette produktet er grundig testet av oss og vi støtter det fullt ut (e-post:[email protected]).