The Animal Kingdom: Getaway for Android

The Animal Kingdom: Getaway for Android 1.0

Android / Fan Kaiwei / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

The Animal Kingdom: Getaway for Android er et morsomt og spennende spill som vil holde deg underholdt i timevis. Dette spillet er perfekt for barn som elsker dyr og liker å spille spill som er både utfordrende og underholdende.

Som historien går, stjal kaninen en gigantisk banan fra gorillaen og ville spise bananen. Bunny viste bananen til tigeren, men gorillaen ble sint og jaget etter dem. I dette spillet får du spille som karakterene tiger eller kanin og hjelpe dem å komme seg vekk fra den sinte gorillaen.

Spillet er enkelt, men likevel utfordrende. Du må løpe, hoppe, skli, unngå hindringer, samle mynter, power-ups og bananer mens du unngår hindringer som steiner, trær, vanngroper eller lava. Kontrollene er enkle å bruke med bare noen få trykk på skjermen.

Noe av det beste med The Animal Kingdom: Getaway er den tegneserieaktige grafikken som gjør den visuelt tiltalende for barn i alle aldre. Karakterene er søte med sine store øyne og morsomme uttrykk som tilfører et element av humor til dette spillet med dyretema.

Dette spillet er designet med tanke på barns sikkerhet, slik at foreldre kan være trygge på at barnet deres ikke vil bli utsatt for noe upassende innhold mens de spiller dette spillet.

The Animal Kingdom: Getaway tilbyr endeløse timer med underholdning med flere nivåer som øker i vanskelighetsgrad etter hvert som du går gjennom dem. Hvert nivå har forskjellige utfordringer som å hoppe over hindringer eller samle mynter innen en viss tidsgrense, noe som holder ting interessant gjennom spillet.

I tillegg til å være morsom underholdning for barn som elsker dyr; The Animal Kingdom: Getaway hjelper også med å forbedre hånd-øye-koordinasjonsferdighetene ved å kreve spillernes raske reflekser når de unngår hindringer eller samler gjenstander på veien gjennom hvert nivå.

Alt i alt, hvis du leter etter et eventyr med dyretema fullpakket med actionfylt spill, så trenger du ikke lete lenger enn til The Animal Kingdom: Getaway!

Full spesifikasjon
Forlegger Fan Kaiwei
Utgiver-nettsted https://sites.google.com/view/animalkingdom-privacypolicy/home
Utgivelsesdato 2020-07-02
Dato lagt til 2020-07-02
Kategori Spill
Underkategori Plattformspill
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær