Parent-Guide for Android

Parent-Guide for Android 1.0.3

Android / Oxmond Interactive / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Foreldreveiledning for Android: Det ultimate verktøyet for foreldre

Som forelder ønsker du å gi barna dine et best mulig liv. Imidlertid kan livet være uforutsigbart og noen ganger kaster oss kurveballer som vi ikke er forberedt på. Enten det er å flytte til et nytt land eller håndtere en traumatisk hendelse, kan det være utfordrende å navigere i disse situasjonene samtidig som du sikrer at barna dine føler seg trygge og trygge.

Det er her Parent-Guide kommer inn. Denne appen er spesielt utviklet for å gi foreldre råd og anbefalinger om hvordan de kan håndtere barnas reaksjoner på dramatiske livshendelser og etablere en ny følelse av trygghet for dem.

Men Parent-Guide er mer enn bare en app som hjelper deg med å takle vanskelige situasjoner. Den hjelper deg også med å etablere gode rutiner og vaner i hverdagen i et nytt land. I tillegg understreker det viktigheten av egenomsorg siden din egen sinnstilstand vil påvirke barna dine i stor grad.

Med Parent-Guide har du et utmerket praktisk verktøy som vil hjelpe deg i vanskelige situasjoner når de dukker opp. Appen gir praktiske tips om hvordan du kan snakke med barnet ditt om sensitive temaer som død eller skilsmisse, hvordan du kan hjelpe dem med å takle angst eller stress, og hvordan sette sunne grenser.

En av de viktigste fordelene med Parent-Guide er tilgjengeligheten på ni forskjellige språk. Denne funksjonen gjør den tilgjengelig for foreldre som kanskje ikke snakker engelsk som førstespråk, men som fortsatt ønsker tilgang til verdifull informasjon om foreldre.

Videre tilbys en lydversjon på seks språk som gjør det enda enklere for foreldre som foretrekker å lytte fremfor å lese tekstbasert innhold.

Brukergrensesnittet til Parent-Guide er intuitivt og enkelt å bruke, noe som betyr at selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, vil du kunne navigere gjennom appen uten problemer. Designet er rent og moderne, noe som gjør bruken av appen morsom heller enn frustrerende.

Avslutningsvis, hvis du leter etter et alt-i-ett-verktøy som gir praktiske råd om foreldreskap i vanskelige tider, samtidig som du legger vekt på egenomsorg og sunne vaner, så se ikke lenger enn Foreldreveiledning! Med sin tilgjengelighet på flere språk sammen med det brukervennlige grensesnittet gjør denne appen enestående!

Full spesifikasjon
Forlegger Oxmond Interactive
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2020-07-01
Dato lagt til 2020-07-01
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon 1.0.3
Os krav Android
Krav Requires Android 4.0 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær