EU Flags Live Wallpaper for Android

EU Flags Live Wallpaper for Android 1.66

Android / Kittehface Software / 127 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

EU Flags Live Wallpaper for Android er et fantastisk 3D levende bakgrunnsbilde som gir en vakker bakgrunn av et flagg som blåser i vinden. Denne appen er perfekt for alle som ønsker å vise sin støtte til EU eller bare elsker utseendet til flagg som vaier i vinden.

Med denne appen kan du tilpasse bakgrunnen din til dine preferanser. Kameraet svinger basert på startskjermposisjonen din, og gir deg en oppslukende opplevelse som gjør at det føles som om du virkelig er der. I tillegg, med mange europeiske flagg inkludert i denne fullversjonen, har du mange alternativer å velge mellom.

En av de beste tingene med EU Flags Live Wallpaper for Android er allsidigheten. Du kan justere innstillinger for flaggstiler, bakgrunner, tilpassede bakgrunner og flagg for å skape et unikt utseende som er helt ditt eget. Enten du vil ha noe lyst og dristig eller subtilt og diskré, har denne appen alt du trenger for å få det til.

En annen flott funksjon ved EU Flags Live Wallpaper for Android er dens brukervennlighet. Selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik eller kjent med levende bakgrunnsbilder, er denne appen utrolig brukervennlig og intuitiv. Bare last den ned fra Google Play Store og følg instruksjonene for å komme i gang.

Når det gjelder ytelse, kjører EU Flags Live Wallpaper for Android problemfritt på de fleste enheter uten etterslep eller feil. Den er også optimalisert for batterilevetid slik at den ikke tømmer telefonens batteri for raskt.

Totalt sett, hvis du leter etter et levende bakgrunnsbilde av høy kvalitet som viser frem vakre europeiske flagg i 3D-detaljer samtidig som du gir en oppslukende opplevelse på startskjermen - så er EU Flags Live Wallpaper for Android definitivt verdt å sjekke ut!

Full spesifikasjon
Forlegger Kittehface Software
Utgiver-nettsted http://kittehface.com
Utgivelsesdato 2011-10-28
Dato lagt til 2011-10-21
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Bakgrunn
Versjon 1.66
Os krav Android
Krav Android 2.1
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 127

Comments:

Mest populær