JobTabs Job Search and Resume Builder

JobTabs Job Search and Resume Builder 5.0.0.1858

Windows / JobTabs / 32184 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å bruke utallige timer på å søke etter drømmejobben? Synes du jobbsøkingsprosessen er frustrerende og demoraliserende? Se ikke lenger enn JobTabs Job Search and Resume Builder, det ultimate verktøyet for å hjelpe deg med å få drømmejobben din på rekordtid.

JobTabs er en kraftig forretningsprogramvare som lar deg enkelt administrere flere CVer, følgebrev og innsidekontakter for å flytte til toppen av kandidatpoolen. Med JobTabs kan du halvere jobbsøketiden og eliminere gjentatt skriving ved å opprette søkeagenter. Si farvel til å skrive ned notater - lagre stillingsannonser direkte fra nettet i JobTabs! Og med e-post og følgebrev integrert i programvaren, er det ikke nødvendig å logge alt du gjør.

Men det er ikke alt – JobTabs tilbyr også daglige RSS-feeds med jobber og råd om jobbsøk sømløst integrert i programvaren. Hold deg motivert ved å lære av eksperter innen ditt felt. I tillegg fungerer det med LinkedIn, Facebook og Twitter, slik at du enkelt kan få kontakt med potensielle arbeidsgivere.

JobTabs er utrolig enkel å bruke. Den viser deg trinn for trinn hva som må gjøres i hvert trinn av jobbsøkingen, slik at du vet nøyaktig hvor du er til enhver tid. De innebygde videoene viser tydelig hva som må gjøres og hvordan det kan oppnås.

Trenger du en skreddersydd CV for en ny stillingsannonse? Ikke noe problem! JobTabs viser deg hvordan du dupliserer en eksisterende CV med bare ett klikk. Og selv om du ved et uhell sletter en CV eller et følgebrev, er hvert dokument som sendes ut fortsatt lett tilgjengelig med et øyeblikks varsel.

Ingen andre verktøy har noen gang gjort jobbsøkingen så enkel eller gitt en slik trygghet vel vitende om at alt mulig har blitt gjort for å hjelpe deg selv å lykkes. Vinneren tar alt når det gjelder å finne arbeid - ikke nøy deg med annet enn det beste!

Med sine omfattende funksjoner designet spesielt for de som søker jobbmuligheter innenfor deres valgte felt eller industrisektor; enten de er nyutdannede på jakt etter stillinger på startnivå eller erfarne fagfolk som søker karrieremuligheter; det er ingen bedre måte enn å bruke Job Tabs som en del av deres overordnede strategi for å oppnå suksess i dagens konkurranseutsatte marked!

Avslutningsvis: Hvis det å finne arbeid har blitt en overveldende oppgave, trenger du ikke lete lenger enn Job Tabs – din ultimate løsning for å få drømmekarrieren din i dag!

Anmeldelse

JobTabs Job Search & Resume Builder sentraliserer alle jobbsøkerressursene dine, inkludert CV, følgebrev, søknader, rapporter og kontakter. Den har en nettleser, tekstbehandler, jobbsøkeagenter og andre innebygde verktøy som kan hjelpe deg med å lage din beste presentasjon for arbeidsgivere, inkludert oppgavespesifikke verktøylinjer for redaktør, CV og følgebrev.

Fordeler

Hurtigkonfigurasjon: Start på høyre fot med hurtigkonfigureringsveiviseren, som leder deg gjennom trinnene for å forberede CV-en og jobbsøkingen med eksperttips. Detaljer så vel som videoer, lysbildeserier og mer finnes på fanen Ressurser.

Jobbsøksentral: JobTabs sentraliserer jobbsøkressursene dine med hurtigtilgangsfaner for rekrutterere, arbeidsgivere, nettverk, CV, ressurser, rapporter, jobber og dashbordet.

Dashboard: Dashboardet gir en rask oversikt over kalenderen din, tidslinjen, jobbsøknader og andre viktige elementer.

Ulemper

Ressurskrevende oppsett: Vi hadde ingen problemer med å laste ned, installere og oppdatere JobTabs og dens nettressurser, men noen brukere har rapportert stabilitetsproblemer ved installasjon eller oppsett av programvaren. Problemet kan skyldes mer båndbredde enn JobTabs krav, men brukere med båndbredde- eller tilkoblingsbegrensninger bør være oppmerksomme.

Bunnlinjen

En dyktig alliert som JobTabs Job Search & Resume Builder kan faktisk bidra til å motivere jobbsøkere til å fortsette søket. Det er ikke gratis, men det er neppe dyrt, spesielt med tanke på det imponerende utvalget av verktøy, råd og ressurser det samler inn for å hjelpe deg med å finne og få en god jobb.

Redaktørens merknad: Dette er en gjennomgang av prøveversjonen av JobTabs 5.0.0.1852.

Full spesifikasjon
Forlegger JobTabs
Utgiver-nettsted http://www.jobtabs.com
Utgivelsesdato 2016-02-05
Dato lagt til 2016-02-04
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Gjenoppta programvare
Versjon 5.0.0.1858
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 4
Totalt antall nedlastinger 32184

Comments: