Wellness Mom Recipes for Android

Wellness Mom Recipes for Android 1.0

Android / Dzintaroapps / 1 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Wellness Mom Recipes for Android er en app for hjemmeprogramvare som gir brukerne et bredt utvalg av sunne og deilige oppskrifter. Enten du leter etter runde hjerteoppskrifter, sunne oppskrifter for to, enkle middagsoppskrifter, lett snacks, ferske salatoppskrifter, vegetariske oppskrifter eller frosne fiskeoppskrifter – denne appen har dekket deg.

Men det handler ikke bare om maten. Wellness Mom Recipes tilbyr også viktig og praktisk helseinformasjon for mødre og familier. Fokuset er på enkle og reelle endringer som kan gjøres for å forbedre helsen til familien din.

Med så mange distraksjoner i våre travle liv, kan det være vanskelig å gjøre naturlig liv og ekte matspising mulig – spesielt hvis du har en stor familie. Men med Wellness Mom Recipes er det enklere enn noen gang før.

Appen gir enkle retningslinjer å følge når du lager mat, handler og spiser ute. Den inkluderer også verktøy som matetiketter som gir viktig informasjon om matens næringsverdi. Bevæpnet med denne kunnskapen er det mulig å navigere i menyer uten å sprenge ditt daglige kilojoulebudsjett.

Denne appen er perfekt for alle som vil ha deilig mat samtidig som de opprettholder helsemålene sine. Enten du er en erfaren kokk eller bare har begynt på kjøkkenet - her er det noe for enhver smak.

En av de beste tingene med Wellness Mom Recipes er det brukervennlige grensesnittet. Appen er enkel å navigere og alle funksjonene er tydelig merket slik at du kan finne det du trenger raskt og enkelt.

En annen flott funksjon i denne appen er søkefunksjonen. Du kan søke etter ingrediens eller oppskriftsnavn som gjør det enda enklere å finne det du vil ha.

Selve oppskriftsdelen er delt inn i kategorier som frokoster, snacks og forretter, supper og gryteretter etc., noe som gjør det enkelt å finne akkurat det du leter etter.

Hver oppskrift kommer med klare instruksjoner om hvordan du tilbereder den sammen med næringsinformasjon som kalorier per porsjonsstørrelse osv., noe som gjør måltidsplanlegging enda enklere!

I tillegg til alle disse flotte funksjonene er det også noen bonusseksjoner i appen, inkludert tips om hvordan du spiser sunt mens du spiser ute på restauranter eller deltar på sosiale arrangementer hvor usunn mat kan serveres; samt råd om hvordan du best oppbevarer dagligvarene dine slik at de holder seg ferske lenger!

Overall Wellness Mom Recipes tilbyr alt som trengs for de som søker deilige, men sunne måltider!

Full spesifikasjon
Forlegger Dzintaroapps
Utgiver-nettsted http://dzintaroapps.xyz/
Utgivelsesdato 2016-01-26
Dato lagt til 2016-01-26
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1

Comments:

Mest populær