Telugu 2016 Calendar for Android

Telugu 2016 Calendar for Android 1.0

Android / Talluri Games / 421 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er en telugu-talende person, er Telugu 2016-kalenderen for Android den perfekte appen for deg. Denne produktivitetsprogramvaren holder deg oversikt over alle dagene med deres datoer gjennom hele året 2016. Med denne appen kan du enkelt planlegge timeplanen din og aldri gå glipp av en viktig dato eller begivenhet.

Telugu 2016-kalenderen tilbyr tre kategorier med informasjon: år, måned og festivaler. I kategorien År deler alle månedene en enkelt skjerm slik at det er enkelt å peke ut hvilken som helst dato eller dag i en måned raskt. I kategorien Måned har hver måned sin egen skjerm med et annet festlig tema for den aktuelle måneden. Festivaler-kategorien viser alle festivaler i rekkefølge etter måned.

En av de beste funksjonene til denne appen er dens offline-evne. Du trenger ikke en internettforbindelse for å bruke den; bare last den ned én gang og bruk den når som helst uten å bekymre deg for databrukskostnader.

Telugu 2016-kalenderen er også gratis, noe som gjør den tilgjengelig for alle som trenger den uten å måtte betale noe ekstra.

Denne kalenderen inneholder både års- og månedskalendere for henholdsvis raske kontroller samt detaljerte kontroller. Den inkluderer også en liste over festivaler og høytider for alle hinduistiske, muslimske og kristne samfunn slik at alle kan holde seg informert om viktige begivenheter gjennom året.

I tillegg er fullmånedager (Poornima) og nymånedager (Amavasya) indikert med henholdsvis hvite og svarte prikker, noe som gjør dem enkle å identifisere i kalenderen din.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig kalenderapp som er spesielt designet for Telugu-talende mennesker, så se ikke lenger enn Telugu 2016 Kalender for Android!

Full spesifikasjon
Forlegger Talluri Games
Utgiver-nettsted http://www.tallurigames.com/
Utgivelsesdato 2016-01-08
Dato lagt til 2016-01-08
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 421

Comments:

Mest populær