Logic Basic

Logic Basic 1.0.19

Windows / Maxissoft / 223 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Logic Basic: Det ultimate programmeringsspråket for nybegynnere og profesjonelle

Leter du etter et programmeringsspråk som er enkelt å forstå og bruke, men likevel kraftig nok til å utvikle komplekse programmer? Ikke se lenger enn Logic Basic – det ultimate programmeringsspråket for både nybegynnere og profesjonelle.

Logic Basic er et utviklerverktøy utviklet for å lette utviklingen av programmer. Det er et ideelt verktøy for barn, ungdom og voksne nybegynnere innen databehandling, så vel som profesjonelle programmerere som ønsker å utvikle programmer raskere og enklere. Med Logic Basic kan du utvikle alle slags programmer fra kommersiell programvare til spill.

En av hovedtrekkene til Logic Basic er dens grunnleggende logikk. Språket er basert utelukkende på lineær kode, som gamle programmeringsspråk for MS-DOS som Clipper, Basic, C, Pascal. Dette gjør det veldig enkelt å bli forstått og brukt av alle med en grunnleggende forståelse av programmeringskonsepter.

Til tross for sin enkelhet lar Logic Basic programmerere dra nytte av de flotte funksjonene til de fleste moderne operativsystemer. Med enkle kommandoer utfører rutiner som ville være super komplekse å utvikle i andre programmeringsspråk.

En annen flott funksjon ved Logic Basic er dens opprinnelige database – enkel, trygg, rask og kraftig – som kun kan nås med passord. Du kan imidlertid også opprette tilkoblinger til enhver database som har en ODBC-driver ved å bruke SQL-klausuler.

Kommandoene i Logic Basic er ganske enkle, men utfører komplekse rutiner som ville være vanskelige eller umulige i andre programmeringsspråk. Dette gjør det til et ideelt valg for skoler eller universiteter som tilbyr datakurs eller bedrifter som krever språk med høy produktivitet.

I tillegg til dens brukervennlighet og kraftfunksjoner når det gjelder å åpne databaser eller utføre rutiner med enkle kommandoer; denne programvaren gir også stor enkelhet å lage rapporter som kan sammenlignes med de beste verktøyene som er tilgjengelige i dag! Den har et grafisk grensesnitt som kan sammenlignes med den beste grafikken for animasjonsprogramvare som tillater å lage presentasjoner på høyt nivå sammen med spill som har god grafikkytelse!

Med Logic Basic kan du jobbe med flere vinduer samtidig som tillater opprettelse av subrutiner funksjoner timere syntetiserer alle typer variabler tilgjengelige andre språk bare tre variabeltyper: String Heltall Desimal erklært globalt lokalt!

Enten du akkurat har begynt i karrieren som programmerer eller ser etter et nytt verktøy som vil bidra til å strømlinjeforme arbeidsflyten din; Se ikke lenger enn LogicBasic!

Full spesifikasjon
Forlegger Maxissoft
Utgiver-nettsted http://www.maxissoft.com
Utgivelsesdato 2015-12-30
Dato lagt til 2015-12-30
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Programmeringsprogramvare
Versjon 1.0.19
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 223

Comments: