WinSTAT

WinSTAT 2012.1

Windows / R. Fitch Software / 1730 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WinSTAT - Den ultimate statistikkprogramvaren for alle

Er du lei av å bruke komplisert og vanskelig å bruke statistikkprogramvare? Skulle du ønske det fantes et program som kunne gjøre din statistiske analyse enklere og mer effektiv? Se ikke lenger enn WinSTAT, den ultimate statistikkprogramvaren for alle.

WinSTAT er en kraftig, men brukervennlig programvare som lar deg utføre komplekse statistiske analyser med letthet. Enten du er student, forsker eller forretningsmann, har WinSTAT alt du trenger for å analysere dataene dine raskt og nøyaktig.

Med sitt intuitive grensesnitt og omfattende funksjoner er WinSTAT det perfekte verktøyet for alle som trenger å analysere data. Fra grunnleggende beskrivende statistikk til avansert regresjonsanalyse, WinSTAT har alt. Og med det omfattende biblioteket med funksjoner og grafikk, kan du enkelt lage tabeller og diagrammer som viser frem dataene dine på en mest mulig effektiv måte.

Men ikke bare ta vårt ord for det – la funksjonsreferansesiden overraske deg med sin komplette liste over funksjoner og eksempelutganger av tabeller og grafikk. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å bruke WinSTATs kraftige verktøy for å analysere dataene dine som aldri før.

Og hvis du fortsatt ikke er overbevist, tilbyr vi en demo-nedlasting slik at du kan prøve ut alle WinSTATs funksjoner før du foretar et kjøp. Vi er sikre på at når du først ser hva denne programvaren kan gjøre for dine statistiske analysebehov, vil det ikke være noen vei tilbake.

Så hvorfor vente? Bestill WinSTAT nå og begynn å analysere dataene dine som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger R. Fitch Software
Utgiver-nettsted http://www.winstat.com/
Utgivelsesdato 2015-11-19
Dato lagt til 2015-11-19
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Applets og tillegg
Versjon 2012.1
Os krav Windows
Krav Requires Excel 2007, 2010, or 2013; 32 or 64 bit.
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 6
Totalt antall nedlastinger 1730

Comments: