Softerra LDAP Administrator (64-bit)

Softerra LDAP Administrator (64-bit) 2015.1

Windows / Softerra / 1025 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Softerra LDAP Administrator (64-bit) er en kraftig nettverksprogramvare som gir et omfattende sett med funksjoner for de som er involvert i LDAP-utvikling, distribusjon og administrasjon. Med sine unike egenskaper og brukervennlige grensesnitt er denne programvaren et viktig verktøy for å administrere enhver LDAP-server som er tilgjengelig i dag.

LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) er en mye brukt protokoll for å få tilgang til og administrere kataloginformasjonstjenester. Det brukes ofte i bedriftsmiljøer for å administrere brukerkontoer, grupper og andre nettverksressurser. Arbeid med LDAP kan imidlertid være komplisert og tidkrevende uten de riktige verktøyene.

Det er her Softerra LDAP Administrator kommer inn. Denne programvaren gir en lang rekke funksjoner som gjør det enkelt å jobbe med enhver LDAP-server. Enten du er en erfaren utvikler eller ny til LDAP-administrasjon, har dette verktøyet alt du trenger for å få jobben gjort raskt og effektivt.

En av de viktigste fordelene med Softerra LDAP Administrator er dens brukervennlighet. Programvaren er designet med brukeren i tankene, og gir et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å navigere gjennom alle tilgjengelige funksjoner. Du trenger ikke være ekspert på nettverksbygging eller programmering for å bruke dette verktøyet effektivt – alle kan lære å bruke det raskt.

En annen fordel med Softerra LDAP Administrator er allsidigheten. Programvaren støtter alle hovedversjoner av Windows-operativsystemer inkludert Windows 10/8/7/Vista/XP/2000/NT samt Linux-distribusjoner som Ubuntu 16.x-20.x LTS (64-bit). Den fungerer også sømløst med alle standardkompatible katalogtjenester som Microsoft Active Directory eller OpenLDAP.

En unik funksjon som skiller Softerra LDAP Administrator fra andre lignende verktøy på markedet er evnen til å jobbe offline. Dette betyr at du kan utføre ulike operasjoner på din lokale kopi av katalogdata uten å ha tilgang til nettverksinfrastrukturen eller internettforbindelsen.

Programvaren tilbyr også avanserte søkefunksjoner som lar deg finne spesifikke oppføringer i katalogen din raskt og enkelt ved å bruke ulike søkekriterier som navn, e-postadresse, telefonnummer osv.. I tillegg lar den deg lage tilpassede filtre basert på spesifikke attributter slik at at du kan begrense søkeresultatene ytterligere.

Softerra LDAP Administrator inkluderer også kraftige redigeringsfunksjoner som lar brukere ikke bare se, men endre eksisterende oppføringer i katalogene sine direkte fra selve applikasjonen! Denne funksjonen sparer tid ved å eliminere behovet for manuelle oppdateringer via kommandolinjegrensesnitt eller tredjepartsapplikasjoner som Notepad++ osv.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer:

- Støtte for LDIF import/eksport

- Skjemalesing/redigering

- Konsernpolitikkstyring

- Støtte for SSL/TLS-kryptering

- Flerspråklig støtte

Avslutningsvis, hvis du leter etter en pålitelig nettverksprogramvareløsning som er i stand til å håndtere alle aspekter spesifikt knyttet til administrasjon av Lightweight Directory Access Protocol-servere, kan du ikke se lenger enn til Softeras flaggskipprodukt - "LDAP Administrator". Med sin omfattende liste med funksjoner kombinert med uovertruffen brukervennlighet; det er virkelig ikke noe annet der ute som liker det!

Full spesifikasjon
Forlegger Softerra
Utgiver-nettsted http://www.softerra.com
Utgivelsesdato 2015-10-30
Dato lagt til 2015-10-30
Kategori Nettverksprogramvare
Underkategori Internett-operasjoner
Versjon 2015.1
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1025

Comments: