Phone Sim Location Information for Android

Phone Sim Location Information for Android 1.0

Android / Bhavik International Apps / 202 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Phone Sim Location Information for Android er en produktivitetsprogramvare som gir viktig informasjon om telefonen, simkortet og gjeldende mobilposisjon. Denne appen er utviklet for å hjelpe alle mobilbrukere med å holde oversikt over telefonens viktige informasjon og holde seg informert om deres nåværende posisjon.

Med Phone Sim Location Information for Android kan du få tilgang til fullstendig informasjon om telefonen din, inkludert IMEI-nummer, telefontype, programvareversjon, API-nivå og mye mer. Denne appen gir også detaljert SIM-kortinformasjon som abonnent-ID, SIM-operatørnavn og serienummer. Du kan også se nettverksoperatørdetaljer som nettverkstype.

En av de mest nyttige funksjonene til denne appen er dens evne til å umiddelbart gi deg din nåværende mobilposisjon på Google Maps sammen med detaljert adresse- og lengde-/breddegradsinformasjon. Denne funksjonen er nyttig når du trenger å dele posisjonen din med noen, eller hvis du er borte og trenger veibeskrivelse.

Kjernefunksjonene til denne appen er svært viktige for alle mobilbrukere da de gir viktig informasjon som kan brukes i ulike situasjoner. For eksempel, hvis telefonen din blir stjålet eller mistet, kan det å ha tilgang til IMEI-nummeret hjelpe å spore den opp. På samme måte kan det å kjenne SIM-operatørens navn hjelpe deg med å feilsøke nettverksproblemer.

Phone Sim Location Information for Android har en lav modenhetsvurdering som betyr at den passer for alle aldersgrupper. Brukergrensesnittet er enkelt, men likevel intuitivt, noe som gjør det enkelt å navigere gjennom ulike deler av appen.

Samlet Phone Sim Location Information for Android er en viktig produktivitetsprogramvare som alle mobilbrukere bør ha installert på enheten sin. Den gir verdifull innsikt i telefonens maskinvare-/programvarekonfigurasjon, så vel som posisjonssporing i sanntid, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy i dagens fartsfylte verden hvor det er nøkkelen å holde kontakten!

Full spesifikasjon
Forlegger Bhavik International Apps
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2015-10-17
Dato lagt til 2015-10-17
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 202

Comments:

Mest populær