SoftMaker Office for Windows

SoftMaker Office for Windows 2016

Windows / SoftMaker Software / 5852 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SoftMaker Office 2016 for Windows: Rask, kraftig, kompatibel

I dagens hektiske forretningsverden er produktivitet nøkkelen. Enten du er en liten bedriftseier eller en del av et stort selskap, er det viktig å ha de riktige verktøyene for å få jobben gjort raskt og effektivt. Det er her SoftMaker Office 2016 for Windows kommer inn.

SoftMaker Office 2016 er en profesjonell kontorpakke som tilbyr alle funksjonene du trenger for å lage og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner med letthet. Den er rask, kraftig og kompatibel med alle Microsoft Office-filene dine.

Med SoftMaker Office 2016 kan du håndtere dokumenter, beregninger og presentasjoner like raskt som e-postkorrespondanse eller avtale- og oppgaveplanlegging. Denne programvarepakken er utviklet for å hjelpe deg med å bli mer produktiv umiddelbart.

Hva er inkludert i SoftMaker Office 2016?

SoftMaker Office 2016 for Windows inkluderer fire hovedkomponenter:

1. TextMaker 2016 – Denne pålitelige tekstbehandleren leser og skriver alle Microsoft Word-filer trofast, samtidig som den tilbyr flotte desktop-publiseringsfunksjoner.

2. PlanMaker 2016 - Det Excel-kompatible regnearket lar deg enkelt lage selv de mest forseggjorte regnearkene.

3. Presentasjoner 2016 - Dette presentasjonsgrafikkprogrammet leser og skriver alle PowerPoint-filer, men er enklere å bruke enn Microsoft-motparten.

4. BasicMaker 2016 - Det VBA-kompatible makrospråket lar deg automatisere repeterende oppgaver i TextMaker og PlanMaker.

I tillegg til disse fire hovedkomponentene, inkluderer Softmaker også Thunderbird 'drevet av Softmaker' for dine e-poster, oppgaver og kalendere.

Moderne brukergrensesnitt

Textmaker 2016, Planmaker 21016 og Presentations tilbyr moderne, men kjente brukergrensesnitt som gjør det enkelt å komme i gang med en gang. Hvis du har jobbet med Word Excel eller PowerPoint før, vil denne programvaren føles som en annen natur å bruke!

Lavere kostnader enn Microsoft

En av de største fordelene med å bruke Softmaker fremfor andre kontorpakker som Microsoft office er kostnadene! Med ressursvennlige systemkrav som tillater rask arbeidsflyt på nesten alle maskinvareoppsett til lavere kostnad enn konkurrentene, gjør det det til et attraktivt alternativ for bedrifter som ønsker å spare penger uten å ofre kvalitet!

Kompatibilitet

En annen stor fordel med å bruke Softmaker fremfor andre kontorpakker som Google Docs eller LibreOffice er kompatibilitet! Med sømløs integrasjon i alle dine eksisterende Microsoft-filer betyr det at du slipper å bekymre deg for filformatproblemer når du deler dokumenter mellom forskjellige programmer!

Konklusjon

Alt i alt, hvis du leter etter et rimelig, men kraftig alternativ til tradisjonelle kontorsuiter, trenger du ikke lete lenger enn Softmaker! Med sin moderne brukergrensesnittkompatibilitet på tvers av flere plattformer, inkludert mobile enheter pluss lave kostnader sammenlignet med konkurrenter, gjør det det til et utmerket valg for bedrifter som ønsker å forbedre produktiviteten uten å tære på!

Full spesifikasjon
Forlegger SoftMaker Software
Utgiver-nettsted http://www.softmaker.com
Utgivelsesdato 2015-10-16
Dato lagt til 2015-10-16
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Kontorsuiter
Versjon 2016
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 5852

Comments: