webOS Connect for Android

webOS Connect for Android v1.1.0

Android / LG Electronics RUSSIA R&D Lab / 183 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å måtte overføre medieinnholdet fra mobiltelefonen til en USB-stasjon eller ekstern harddisk bare slik at du kan se det på din LG webOS TV? Se ikke lenger enn webOS Connect for Android, MP3- og lydprogramvaren som lar deg enkelt dele medieinnholdet ditt med bare noen få enkle trinn.

Med webOS Connect for Android er oppsettet en lek. Alt du trenger er en mobiltelefon og en LG webOS TV som er koblet til det samme lokale Wi-Fi-nettverket. Når du er koblet til, velg ganske enkelt medieinnholdet du vil dele fra standardgalleriet ditt og overføre det direkte til TV-skjermen. Så enkelt er det!

Men hva om du bare vil vise bestemte bilder eller videoer? Ikke noe problem! Med webOS Connect for Android har du full kontroll over hva som deles. Bare velg de spesifikke filene eller mappene du vil ha vist på TV-skjermen og send dem over.

Og ikke bekymre deg for personvernhensyn – med webOS Connect for Android er det bare medieinnholdet du velger som deles. Så enten det er familiebilder eller personlige videoer, kan du være trygg på at de ikke ved et uhell blir kringkastet slik at alle kan se dem.

Men hva om det ikke er noen Internett-tilkobling tilgjengelig? Ikke noe problem heller! Så lenge begge enhetene er koblet til det samme lokale Wi-Fi-nettverket, er det ikke behov for en internettforbindelse for å bruke denne programvaren.

Men hvis det å spille lysbildeserier er mer av det som interesserer deg, sørg for at LG webOS TV-en din har tilgang til internett for å spille dem sømløst uten avbrudd.

Det er imidlertid viktig å merke seg at KUN LG webOS TV-er støttes av denne programvaren, så sørg for at din faller inn under denne kategorien før du laster den ned.

Alt i alt, med sin enkle oppsettsprosess og brukervennlige kontroller, gjør webOS Connect for Android deling av medieinnhold mellom enheter enklere enn noen gang før. Og med sin "send bare det du vil"-funksjonen og støtte for lysbildefremvisninger (med internettilgang), blir personvernbekymringer ikke-eksisterende mens du nyter alle de kjære minnene på en større skjerm!

Full spesifikasjon
Forlegger LG Electronics RUSSIA R&D Lab
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2015-10-08
Dato lagt til 2015-10-08
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Mediaspillere
Versjon v1.1.0
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 183

Comments:

Mest populær