Vyomy 3D Motion Dance for Android

Vyomy 3D Motion Dance for Android 1.1.2

Android / TVK / 17 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Vyomy 3D Motion Dance for Android er en revolusjonerende MP3- og lydprogramvare som lar deg oppleve 3D-holografiske videoer på telefonen din. Denne appen inneholder et bredt utvalg av 3D-holografiske videoer som kan sees ved hjelp av en 3D-hologramprojektor laget med Vyomy 3D-projektorappen.

I motsetning til andre apper som hevder å tilby lignende funksjoner, er ikke Vyomy 3D Motion Dance for Android falsk, det er ikke en spøk, og det er ikke en spøk. Den er ekte og tilbyr en oppslukende opplevelse uten like.

Med denne appen kan du se slående realistiske 3D-hologramvideoer projisert av telefonen din ved å bruke de enkle trinnene i Vyomy 3D-projektorappen. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene nøye og lage din egen DIY-hologramprojektor med materialer som er lett tilgjengelig hjemme.

Når du har laget din egen DIY-hologramprojektor, starter du ganske enkelt Vyomy 3D Motion Dance for Android-appen og velger hvilken som helst video fra den enorme samlingen av høykvalitetsinnhold. Videoen vil deretter projiseres på den hjemmelagde hologramprojektoren din med forbløffende detaljer og klarhet.

Det beste med denne appen er at den er utrolig enkel å bruke. Selv om du er ny i verden av utvidet virkelighet eller aldri har brukt en DIY-hologramprojektor før, vil du oppdage at det er raskt og enkelt å lage en med denne appen.

Vyomy Corporation har designet denne programvaren med brukervennlighet i tankene, slik at alle kan nyte funksjonene uten problemer eller forvirring. Enten du leter etter underholdning eller pedagogisk innhold, er det noe her for enhver smak.

Denne MP3- og lydprogramvaren har blitt vurdert som "Alle" av Google Play Store på grunn av det sikre innholdet som passer for alle aldre. Du trenger ikke å bekymre deg for upassende innhold eller annonser som dukker opp mens du nyter favorittvideoene dine på denne plattformen.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en nyskapende måte å oppleve utvidet virkelighet på telefonen din uten å tære på eller investere i dyrt utstyr, så trenger du ikke lete lenger enn til Vyomy 3D Motion Dance for Android! Med sin enorme samling av innhold av høy kvalitet og brukervennlig grensesnitt, vil den garantert gi timer med underholdning og utdanning!

Full spesifikasjon
Forlegger TVK
Utgiver-nettsted http://vyomy.blogspot.in/
Utgivelsesdato 2015-10-08
Dato lagt til 2015-10-08
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Mediaspillere
Versjon 1.1.2
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 17

Comments:

Mest populær