Awesome Ringtones 2015 for Android

Awesome Ringtones 2015 for Android 1.0

Android / My Ringtones and Sounds / 59 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av de samme gamle ringetonene på Android-telefonen eller nettbrettet? Vil du tilpasse enheten din med unike lyder av høy kvalitet? Se ikke lenger enn Awesome Ringtones 2015 for Android!

Denne MP3- og lydprogramvaren tilbyr et bredt utvalg av gratis ringetoner, SMS-lyder, varslingslyder og alarmklokkelyder. Med 15 lydeffekter å velge mellom, har denne appen noe for enhver smak. De første 10 låtene er tilgjengelige umiddelbart etter nedlasting, mens de resterende fem vil bli låst opp i løpet av de neste fem dagene.

Men det som skiller Awesome Ringtones 2015 fra andre ringetoneapper er variasjonen. Fra populære sanger til morsomme lyder til avslappende musikk, denne appen har alt. Og med enkle trykkkontroller og et fargerikt grensesnitt er det en lek å sette inn den nye ringetonen.

Ikke bare kan du angi hver tone som standard ringetone eller varslingslyd, men du kan også tilordne spesifikke toner til individuelle kontakter i telefonboken din. Tenk deg å høre en annen melodi hver gang bestevennen din ringer eller sender en tekstmelding!

Og ikke bekymre deg for kompatibilitet – Awesome Ringtones 2015 fungerer med alle nye telefoner og operativsystemer. I tillegg er det ingen ekstra kostnader for fullversjonen av denne appen.

Men kanskje den beste delen med Awesome Ringtones 2015 er humoren. Med morsomme SMS-ringetoner og kule varslingslyder som "hent telefonen" eller en ukjent innringermelodi som får deg til å le hver gang den ringer.

Så hvorfor nøye seg med kjedelige standard ringetoner når du kan ha en eksplosjon av virkelig god musikk og ringetoner på telefonen og nettbrettet? Last ned Awesome Ringtones 2015 i dag gratis og forbered deg på å skille deg ut fra mengden!

Full spesifikasjon
Forlegger My Ringtones and Sounds
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2015-10-08
Dato lagt til 2015-10-08
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Mediaspillere
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 59

Comments:

Mest populær