Handwriting Note for Android

Handwriting Note for Android 1.0

Android / YuekangLi / 16 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Håndskriftnotat for Android: The Ultimate Productivity Software

Er du lei av å skrive notater på telefonen eller nettbrettet? Savner du følelsen av å skrive på papir? Ikke se lenger enn Handwriting Note for Android, den ultimate produktivitetsprogramvaren som lar deg skrive fritt på skjermen og administrere notatene dine med letthet.

Med flerspråklig støtte er Handwriting Note for Android tilgjengelig for brukere over hele verden. Skriv på hvilket som helst språk og la programmet håndtere justeringen, og sørg for at notatene dine er ryddige og organiserte. I tillegg, med muligheten til å ha flere sider i et enkelt notat, kan du holde alle tankene dine på ett sted.

Men det handler ikke bare om å skrive - Håndskriftnotat for Android lar deg også administrere notatene dine med letthet. Hold styr på all viktig informasjon og finn enkelt det du trenger når du trenger det. Og hvis organisering ikke er nok, endre temafargen for å gjøre denne appen virkelig unik.

Men vi stopper ikke der – vi setter pris på tilbakemeldingene fra brukerne våre og ønsker å sørge for at alle har en mening om hvordan appen vår utvikler seg. Hvis du har ideer eller ønsker å hjelpe med oversettelser, kan du gjerne kontakte oss ved å bruke e-posten nedenfor!

Så hvorfor vente? Last ned Handwriting Note for Android i dag og ta kontroll over produktiviteten din! Med en innholdsvurdering som passer for alle, er denne appen perfekt for studenter, profesjonelle eller alle som ønsker en enkel måte å ta håndskrevne notater på enheten sin.

Full spesifikasjon
Forlegger YuekangLi
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2015-10-04
Dato lagt til 2015-10-04
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 16

Comments:

Mest populær