Battery Double for Android

Battery Double for Android 1.0.0

Android / Free Apps & Audiobooks / 223 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Battery Double for Android er en må-ha-app for multitasking-brukere som opplever raskere batteriutlading etter å ha oppdatert Android-enhetene sine. Denne produktivitetsprogramvaren er den eneste applikasjonen som lar batteriet opprettholde en full sykluslading, og sikrer at du får mer ut av enhetens batterilevetid.

Med Battery Double kan du øke avspillingstiden for lyd og video, taletid og 3G/WiFi-tid. Det øker imidlertid ikke standby-tiden. Mer enn 85 % av brukerne over hele verden synes denne appen er nyttig når de skal se spill, musikk og videoer på Android-enhetene sine.

En av de unike egenskapene til Battery Double er dens evne til å dele den totale batterilevetiden i to docklet-visninger. Hver visning viser 50 % av den totale batterikapasiteten. Når venstre docklet er halvtomt, indikerer det at enheten fortsatt har 75 % igjen av den totale batterilevetiden. På den annen side, når høyre docklet er halvtomt, indikerer det at enheten din bare har 25 % av den totale batterilevetiden igjen.

Denne dobbeltperspektivfunksjonen øker brukerbevisstheten om enhetens batteribruk og hjelper dem å administrere bruken bedre for å unngå å gå tom for strøm uventet.

Battery Double fungerer på alle Android-enheter med versjon 1.1 eller høyere uten ekstra kostnad så lenge du bruker samme Play Store-konto på alle enheter.

Denne best betalte appen i over fem land og toppverktøy-appen i over tjue land har en lav modenhetsinnholdsvurdering som gjør den egnet for alle aldre.

Avslutningsvis, hvis du er lei av å stadig gå tom for strøm på Android-enheten din eller ønsker å maksimere potensialet ved å få mer ut av batterilevetiden mens du utfører multitasking med spill eller medieforbruksaktiviteter som å lytte til musikk eller se videoer, er Battery Double for Android bør være på topplisten blant produktivitetsprogramvare-apper som er tilgjengelige i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Free Apps & Audiobooks
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2015-10-04
Dato lagt til 2015-10-04
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Programvare for kalender og tidsstyring
Versjon 1.0.0
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 223

Comments:

Mest populær