Nymgo Plus: Mobile Recharge for Android

Nymgo Plus: Mobile Recharge for Android 0.4.7

Android / Nymgo SA / 53 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Nymgo Plus: Mobile Recharge for Android – Den ultimate løsningen for internasjonale mobilladinger

Er du lei av bryet og de høye kostnadene ved å lade opp mobiltelefonene til dine kjære når de er i et annet land? Vil du ha en enkel, praktisk og rimelig løsning for å fylle på forhåndsbetalte mobiltelefoner fra hvor som helst i verden? Se ikke lenger enn til Nymgo Plus!

Nymgo Plus er en ny app fra Nymgo som lar deg enkelt og bekvemt lade opp og fylle på forhåndsbetalte mobiltelefoner til familie og venner selv når du er på et annet kontinent, til utrolig lave priser! Med Nymgo Plus kan du opprette en konto gratis eller hvis du har en eksisterende Nymgo-konto (brukernavn/passord), kan du nå ganske enkelt logge inn på Nymgo Plus på Android, velge et internasjonalt mobilnummer, velge oppladingsbeløpet, bekrefte betaling og bom – du er ferdig!

Vårt oppdrag har alltid vært å hjelpe diasporasamfunn rundt om i verden med å få kontakt med sine kjære. Vi forstår hvor viktig det er for folk som bor i utlandet å holde kontakten med familiene sine hjemme. Det er derfor vi har designet Nymgo Plus som en brukervennlig app som gjør internasjonale mobilladinger raskt, enkelt og rimelig.

Med mer enn 350 operatører støttet i over 124 land (og det teller!), tilbyr vi et av de bredeste utvalget av internasjonale mobilladinger tilgjengelig på enhver plattform. Enten dine kjære bruker Airtel i India eller MTN i Nigeria eller en annen operatør over hele Asia, Afrika eller Latin-Amerika – vi har dekket dem.

Men det som skiller oss fra andre lignende apper er vår forpliktelse til å yte eksepsjonell kundeservice. Vårt dedikerte støtteteam er tilgjengelig 24/7 via e-post på [email protected] for å hjelpe deg med spørsmål eller problemer som kan oppstå under ladeprosessen.

Så hvorfor vente? Last ned Nymgo Plus i dag på Google Play Store og begynn å glede deg over problemfri internasjonale mobillading til uslåelige priser!

Nøkkelegenskaper:

1) Enkelt å bruke grensesnitt: Med sin intuitive design og brukervennlige grensesnitt kan alle bruke denne appen uten problemer.

2) Bredt utvalg av operatører: Vi støtter for tiden mer enn 350 operatører over hele Asia, Afrika og Latin-Amerika, noe som gjør det enklere for brukere over hele verden

3) Lave priser: Målet vårt har alltid vært rimelig, slik at alle kan holde kontakten med sine kjære uten å bryte bank

4) Sikre betalingsalternativer: Vi tilbyr sikre betalingsalternativer som kreditt-/debetkort og PayPal slik at brukere ikke trenger å bekymre seg for sikkerhetsproblemer når de utfører betalinger

5) Eksepsjonell kundeservice: Vårt dedikerte kundeserviceteam er tilgjengelig døgnet rundt via e-post på [email protected]

Full spesifikasjon
Forlegger Nymgo SA
Utgiver-nettsted http://www.nymgo.com
Utgivelsesdato 2015-09-23
Dato lagt til 2015-09-23
Kategori Kommunikasjon
Underkategori SMS-verktøy
Versjon 0.4.7
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 53

Comments:

Mest populær