Wallpaper VIP for Windows

Wallpaper VIP for Windows 1.1.0.26

Windows / MP3 DVD XLS Apps / 132 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Wallpaper VIP for Windows er en må-ha-app for alle som ønsker å legge til et snev av unikhet og skjønnhet til skrivebordet sitt. Denne appen er designet spesielt for Windows 8.1-brukere, og den inneholder en enorm samling av bilder av høy kvalitet som vil få skrivebordet ditt til å skille seg ut fra resten.

Med Wallpaper VIP for Windows kan du velge fra et bredt spekter av kategorier som bylandskap, dyr, blomster, mat og mer! Enten du er i humør for noe rolig som havutsikt eller noe levende som et fargerikt bybilde, har denne appen deg dekket.

En av de beste tingene med Wallpaper VIP for Windows er at den tilbyr et omfattende utvalg av bilder. Med så mange tilgjengelige alternativer for hånden, kan du endre skrivebordsbakgrunnen hver dag i 365 dager uten å gå tom for nye og spennende alternativer.

Alle bildene i denne applikasjonen er nøye kurert for å sikre at de alle er av høy kvalitet og visuelt imponerende. Du vil ikke finne noen lavoppløselige eller pikselerte bilder her! Hvert bilde er unikt og vakkert på sin egen måte.

Enten du ønsker å lyse opp dagen din med noen fargerike blomster eller flykte inn i en annen verden med fantastiske landskap, har Wallpaper VIP for Windows alt du trenger for å forvandle skrivebordet ditt til noe helt spesielt.

Så hvorfor nøye seg med kjedelige standard bakgrunnsbilder når du kan ha tilgang til tusenvis av fantastiske bilder rett ved fingertuppene? Last ned Wallpaper VIP for Windows i dag fra Microsoft Store og begynn å male livet ditt med lyse farger!

Full spesifikasjon
Forlegger MP3 DVD XLS Apps
Utgiver-nettsted http://mp3dvdxls.com
Utgivelsesdato 2015-07-12
Dato lagt til 2015-09-03
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Bakgrunn
Versjon 1.1.0.26
Os krav Windows 8/10
Krav None
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 132

Comments: