PhoneMondo

PhoneMondo 1.0

Windows / Scavix Software / 116 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

PhoneMondo er en skybasert CTI og oppringer-ID-varslingsløsning som hjelper bedrifter med å gjøre telefoni mer effektiv. Med PhoneMondo kan du enkelt slå opp data fra forskjellige kilder som netttelefonkataloger og CRM-systemer som Salesforce.com og Microsoft Outlook for å få ekstra informasjon om den som ringer før du tar telefonen. Dette lar deg bestemme om du vil ta anropet eller ikke, noe som sparer deg for tid og øker produktiviteten.

Programvaren fungerer med VoIP, fasttelefoner og Android-mobilenheter. Når en samtale kommer inn, søker PhoneMondo automatisk etter relevante data om den som ringer fra ulike kilder. Informasjonen vises deretter på din PC-skjerm, nettleser eller mobilenhet, slik at du raskt kan se hvem som ringer og eventuelle tilleggsdetaljer som kan være nyttige.

En av de viktigste fordelene med å bruke PhoneMondo er at den lar deg avvise eller viderekoble anrop med bare ett klikk. Dette betyr at hvis en samtale ikke er relevant for bedriftens behov for øyeblikket, kan du enkelt omdirigere den uten å kaste bort tid på unødvendige samtaler.

I tillegg til å gi oppringer-ID-informasjon, tilbyr PhoneMondo også notater, oppgaver, muligheter og andre nyttige data knyttet til hver samtale. Dette gjør det lettere for bedrifter å foreta vellykkede samtaler ved å ha all nødvendig informasjon lett tilgjengelig i stedet for å kaste bort tid på å søke etter kundedetaljer.

Alle samtaler lagres i en skybasert samtalehistorikk som gir enkel tilgang for fremtidig referanse. Ulike rapporter er også tilgjengelige som hjelper bedrifter å forstå telefonibruksmønstrene deres bedre samtidig som de oppdager eventuelle problemer som lange ventetider i rushtiden.

Totalt sett er PhoneMondo en utmerket løsning for bedrifter som ønsker å strømlinjeforme telefoniprosessene sine samtidig som de forbedrer produktivitetsnivåene på tvers av organisasjonen. Ved å gi sanntidstilgang til viktige kundedata under innkommende samtaler sammen med brukervennlige funksjoner som ett-klikks viderekoblings-/avvisningsalternativer - har denne programvaren alt som trengs for effektiv kommunikasjonsadministrasjon i enhver bedriftssetting!

Full spesifikasjon
Forlegger Scavix Software
Utgiver-nettsted http://www.scavix.com
Utgivelsesdato 0015-05-30
Dato lagt til 2015-08-21
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Oppringingsprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Krav Windows with third party Tapi 2.1 drivers installed or Android 4+ device to capture phone calls.
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 116

Comments: