Buddhabrot

Buddhabrot 1.1

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 287 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Buddhabrot: The Ultimate Fractal Exploration Filter for Adobe Photoshop

Hvis du er en grafisk designer, bevegelsesgrafikkkunstner eller illustratør som ønsker å lage imponerende generativ kunst, er Buddhabrot det perfekte verktøyet for deg. Dette kraftige fraktale utforskningsfilteret for Adobe Photoshop er basert på den unike Mandelbrot-settgjengivelsesteknikken utviklet av Melinda Green. I motsetning til andre fraktale utforskningsfiltre som plotter piksler basert på antall iterasjoner som brukes, farger Buddhabrot piksler i henhold til tetthetstall - med andre ord hvor mange ganger en prøve treffer samme sted.

Resultatet? Levende og fascinerende fraktale bilder som garantert vil fengsle publikum.

Men hva skiller Buddhabrot fra andre fraktale utforskningsfiltre? For det første har den både tradisjonelle Buddhabrot- og Nebulabrot-gjengivelsesteknikker med full kontroll over røde, grønne og blå multiplikatorer og gamma. Dette betyr at du kan lage flerfargede tåkelignende effekter omtrent som moderne NASA-galaksegjengivelser.

I tillegg til sine kraftige fargealgoritmer, har Buddhabrot også kontroller for plotting på forskjellige plan og gir 4D-projeksjonsteknologi. Både Buddhabrot og Anti-Buddhabrot kan velges. Enhver fraktal kan lagres for fremtidig tilbakekalling.

Men det er ikke alt – Buddhabrot har også et unikt tidsbasert gjengivelsessystem. En tid i dager, timer, minutter og sekunder kan spesifiseres for å bestemme hvor lang tid det skal bruke på å beregne en fraktal.

Og hvis du leter etter enda flere tilpasningsmuligheter, trenger du ikke lete lenger enn Buddhabrots multiple kombinerte fraktalgjengivelsesmuligheter og uavhengige fargekanallysstyrke/gammakontroll. Med mange variable mutasjonsalternativer til fingerspissene samt støtte for fraktaler med ekstremt høy oppløsning (over 900 megapiksler), er det ingen grenser for hva du kan lage med denne kraftige plugin-en.

Så enten du lager generativ kunst for trykte eller digitale medier eller bare utforsker skjønnheten i matematikk gjennom kunstnerskap, sørg for at du har Buddhabrot i verktøysettet ditt. Med sin sofistikerte implementering som er i stand til å plotte ulike versjoner av Mandelbrot-settbaserte former sammen med deres omvendte motstykker og alternative 4D-projeksjonsplaner - for ikke å nevne evnen til å generere komplekse former som er ideelle for grafiske designprosjekter - er det ingen bedre måte å utforske de uendelige mulighetene på. av matematisk skjønnhet enn med dette utrolige programvareverktøyet!

Full spesifikasjon
Forlegger Richard Rosenman Advertising & Design
Utgiver-nettsted http://www.richardrosenman.com/
Utgivelsesdato 2015-08-09
Dato lagt til 2015-08-09
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Photoshop-plugins og filtre
Versjon 1.1
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav Adobe Photoshop 64bit
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 287

Comments: