JSONBuddy

JSONBuddy 3.3

Windows / Clemens Uhlenhut / 1975 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

JSONBuddy: The Ultimate JSON Editor for Developers

Hvis du er en utvikler som jobber med JSON-dokumenter, vet du hvor viktig det er å ha en pålitelig og effektiv editor. JSONBuddy er det perfekte verktøyet for å lage og redigere alle slags JSON-dokumenter med letthet. Enten du jobber med et lite prosjekt eller en storstilt applikasjon, har denne kraftige programvaren alt du trenger for å strømlinjeforme arbeidsflyten og forbedre produktiviteten.

Med sitt intuitive grensesnitt og avanserte funksjoner gjør JSONBuddy det enkelt å lage feilfri JSON-tekst ved å bruke Grid-style editoren. Denne unike funksjonen lar deg se dataene dine i et organisert tabellformat, noe som gjør det lettere å oppdage feil og inkonsekvenser i koden din. Du kan også bytte til tekstmodus for mer tradisjonell redigering, der syntaksfarging forbedrer lesbarheten til koden din.

En av de mest imponerende funksjonene til JSONBuddy er dens intelligente autofullføringsfunksjon for alle typer JSON-dokumenter. Denne funksjonen fremskynder redigeringen ved å foreslå mulige verdier så snart du begynner å skrive dem inn. Den hjelper også når du endrer eksisterende filer ved å foreslå gyldige alternativer basert på det som allerede er der.

JSON Schema validering er en annen nøkkelfunksjon som skiller denne programvaren fra andre redaktører på markedet i dag. Med spesialiserte syntaksfarging og autofullføringsfunksjoner innebygd, har det aldri vært enklere eller mer effektivt å lage skjemadokumenter.

I tillegg til disse kraftige verktøyene kan brukere også konvertere XML-filer til JSON-format eller omvendt med bare noen få klikk ved å bruke det innebygde konverteringsverktøyet. Dette sparer tid når du arbeider med forskjellige filformater eller integrerer data fra flere kilder.

En annen stor fordel med å bruke JSONBuddy er evnen til å skrive ut koden din automatisk og samtidig fjerne mellomrom – noe som resulterer i kompakt, men lesbar utgang som er lett for øynene!

Alt i alt, hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning som forenkler arbeidet med komplekse datastrukturer som de som finnes i moderne webapplikasjoner – ikke se lenger enn til Jsonbuddy!

Full spesifikasjon
Forlegger Clemens Uhlenhut
Utgiver-nettsted http://www.xml-tools.com
Utgivelsesdato 2015-07-28
Dato lagt til 2015-07-28
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Programmeringsprogramvare
Versjon 3.3
Os krav Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 1975

Comments: