Blophome Ideas for Android

Blophome Ideas for Android 1.0

Android / Index Consulting / 32 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Blophome Ideas for Android er en kraftig grafisk designprogramvare som lar deg visualisere og planlegge hjemmeinnredningsprosjektene dine med letthet. Enten du er en interiørdesigner, arkitekt eller bare noen som elsker å dekorere hjemmet sitt, er Blophome Ideas det perfekte verktøyet for å lage fantastiske design som gjenspeiler din personlige stil.

Med Blophome Ideas kan du bla gjennom et bredt utvalg av møbler og dekorartikler fra noen av verdens ledende produsenter. Fra sofaer og stoler til lamper og tepper, det er ingen mangel på alternativer når det kommer til å designe drømmerommet ditt. Og med muligheten til å tilpasse hvert element med forskjellige farger, teksturer og materialer, kan du virkelig gjøre hver del til din egen.

En av de fremtredende funksjonene til Blophome Ideas er dens evne til å hjelpe deg med å unngå kostbare feil når det kommer til kjøp av møbler. Har du noen gang kjøpt et stykke som så bra ut i butikken, men som ikke passet helt inn i den eksisterende innredningen din? Med Blophome Ideas kan du forhåndsvise hvordan forskjellige deler vil se ut i rommet ditt før du kjøper noe. Dette betyr at du slipper å kaste bort tid eller penger på ting som ikke fungerer i hjemmet ditt.

En annen flott funksjon ved Blophome Ideas er det omfattende biblioteket med forhåndsdesignede prosjekter. Disse prosjektene viser hvordan ulike deler fra våre kataloger kan kombineres for et helhetlig utseende. Du kan bla gjennom disse prosjektene for inspirasjon eller til og med bruke dem som utgangspunkt for dine egne design.

Men kanskje noe av det beste med Blophome Ideas er hvor enkelt det er å bruke. Det intuitive grensesnittet gjør det enkelt for alle – uansett designopplevelse – å skape vakre rom raskt og enkelt. Og hvis du støter på problemer underveis, er kundestøtteteamet vårt alltid tilgjengelig for å hjelpe.

Så enten du ønsker å redesigne et helt rom eller bare legge til noen nye deler her og der, har Blophome Ideas alt du trenger for å bringe din visjon til live. Last den ned i dag og begynn å lage!

Full spesifikasjon
Forlegger Index Consulting
Utgiver-nettsted http://www.blophome.com
Utgivelsesdato 2015-07-14
Dato lagt til 2015-07-14
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori 3D-modelleringsprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 32

Comments:

Mest populær