Chronograph

Chronograph 6.87

Windows / AltrixSoft / 147037 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Chronograph er et kraftig skrivebordsforbedringsverktøy som hjelper deg med å holde datamaskinens interne klokke nøyaktig og oppdatert. Med sine avanserte funksjoner og intuitive grensesnitt gjør Chronograph det enkelt å synkronisere datamaskinens klokke med atomtiden levert av National Institute of Standards and Technology (NIST).

Hvis du noen gang har lagt merke til at datamaskinens klokke ser ut til å gå sakte eller fort, er du ikke alene. Standard interne klokker er notorisk unøyaktige, og kan drive med flere sekunder eller mer over tid. Dette kan forårsake alle slags problemer, fra tapte avtaler til feil tidsstempler på viktige filer.

Heldigvis gir Chronograph en enkel løsning på dette problemet. Ved å koble til NISTs atomklokkeservere over internett, kan Chronograph automatisk justere datamaskinens klokke til innenfor en brøkdel av et sekund fra riktig tid. Dette sikrer at alle filene dine er nøyaktig tidsstemplet, og at eventuelle planlagte oppgaver eller påminnelser vil utløses til riktig tid.

Men Chronograph handler ikke bare om å holde nøyaktig tid – den tilbyr også en rekke andre nyttige funksjoner for superbrukere. For eksempel:

- Tilpassbare alarmer: Sett opp alarmer for bestemte datoer og klokkeslett, eller lag tilbakevendende alarmer for daglige eller ukentlige hendelser.

- Nedtellingstidtakere: Bruk nedtellingstidtakere for å spore hvor mye tid som er igjen til en viktig deadline.

- Verdensklokker: Hold styr på flere tidssoner samtidig med Chronographs innebygde verdensklokkefunksjon.

- Stoppeklokke: Bruk stoppeklokkefunksjonen til å måle medgått tid for enhver oppgave.

Alle disse funksjonene presenteres i et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å konfigurere innstillinger og tilpasse alternativer etter behov. Enten du er en travel profesjonell som trenger presis timing for arbeidsrelaterte oppgaver, eller bare noen som vil at datamaskinens klokke skal være så nøyaktig som mulig, har Chronograph noe for enhver smak.

Så hvorfor vente? Last ned Chronograph i dag og begynn å nyte alle fordelene ved å ha en nøyaktig intern klokke på skrivebordet!

Anmeldelse

Med Chronograph kan du være trygg på at du er rett i tide med National Institute of Standards and Technology. Denne lille applikasjonen er et av de flotte verktøyene du setter opp en gang og så glemmer. Ved lansering kobles den ganske enkelt til en av flere NIST-servere rundt om i verden, laster ned til rett tid og sammenligner den med maskinen din. Programmet kan vise tidsforskjeller rundt om i verden.

Den kan også fungere som en tidsserver, slik at du enkelt kan synkronisere klokken til en hvilken som helst datamaskin i ditt LAN. Du kan kjøre den manuelt eller automatisere den til å kjøre med et hvilket som helst intervall du finner passende. Verktøyet støtter automatisk oppringing og proxyer. Vi liker det kompakte grensesnittet med mange skall, som også tilpasser utseendet til klokken på oppgavelinjen. Den uvurderlige tjenesten denne programvaren gir gjør Chronograph vel verdt nedlastingen.

Full spesifikasjon
Forlegger AltrixSoft
Utgiver-nettsted http://www.altrixsoft.com/
Utgivelsesdato 2015-06-25
Dato lagt til 2015-06-25
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 6.87
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 147037

Comments: