Qiling Disk Master Free

Qiling Disk Master Free 5.1

Windows / QILING Tech / 44838 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Qiling Disk Master Free er en kraftig og allsidig programvareløsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting som også fungerer som en ramdisk- og partisjonsbehandler. Denne programvaren er utviklet for å beskytte dataene dine, forbedre ytelsen til datamaskinen din og sikre at systemet, filene, mappene, videoene, musikken alltid er i trygg tilstand.

Med Qiling Disk Master Free trenger du ikke hjelp fra en IT-spesialist for å holde dataene dine sikre. Denne brukervennlige programvaren lar deg utføre system/disk/partisjon/filer/mapper sikkerhetskopiering, gjenoppretting og klone operasjoner med letthet. Du kan også fikse oppstartsproblemer med denne programvaren.

En av de fremtredende funksjonene til Qiling Disk Master Free er støtten for inkrementelle og differensielle sikkerhetskopier. Dette betyr at du kun kan sikkerhetskopiere endringene som er gjort siden forrige sikkerhetskopiering i stedet for å sikkerhetskopiere alt på nytt fra bunnen av. Dette sparer tid og lagringsplass.

Sikkerhetskopiering til NAS (Network Attached Storage) eller delte nettverksmapper er også mulig med Qiling Disk Master Free. Du kan til og med sikkerhetskopiere dynamiske diskvolumer eller GPT-disker uten problemer.

Hvis du bruker UEFI-oppstart på systemstasjonen, har Qiling Disk Master Free også dekket deg! Den støtter sikkerhetskopiering og gjenoppretting av systemstasjoner basert på UEFI-oppstart.

Oppretting av oppstartbare Windows PE-disker er en annen funksjon som tilbys av denne programvaren. Med denne funksjonen aktivert kan du enkelt gjenopprette systemet selv om det ikke starter normalt.

Optimalisering av partisjonsjustering for SSD-er under gjenopprettings- eller kloningsoperasjoner er en annen nyttig funksjon som tilbys av Qiling Disk Master Free. Ved å justere partisjoner riktig på SSD-er under disse operasjonene, oppnås generelle ytelsesforbedringer.

Ramdisk-funksjonen som tilbys av denne programvaren lar brukere forbedre den generelle systemytelsen ved å sette midlertidige stier til ramdisker med bare ett klikk! Dette betyr at ofte åpnede filer vil bli lagret i RAM i stedet for tregere harddisker eller solid state-stasjoner (SSDer).

Redigering av oppgavealternativer som katalogplasseringer for sikkerhetskopieringsbilder eller administrasjon av sikkerhetskopieringslogger er andre funksjoner som er tilgjengelige i Qiling Disk Master Free.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig gratis sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsløsning som tilbyr tilleggsfunksjoner som partisjonsadministrasjonsverktøy og ramdisk-funksjoner – ikke se lenger enn Qiling Disk Master Free!

Anmeldelse

DAYU Disk Master Free lar deg lage krypterte virtuelle disker for å beskytte den sensitive informasjonen på skrivebordet ditt og kontrollere tilgangen. Med dette programmet trenger du ikke å bekymre deg for at noen andre skal finne bestemte gjenstander, og du kan skjule de virtuelle diskene dine på ulike måter for å sikre fullstendig beskyttelse.

Det intuitive grensesnittet til denne appen gjør det mulig for brukere på alle ferdighets- og erfaringsnivåer å dra full nytte av programmet. I tillegg er det en grundig hjelpefil som forklarer hvordan du bruker alle aspekter av appen. De tre fanene over toppen av vinduet gir tilgang til funksjoner som å lage et nytt filbasert volum, starte og stoppe RAM-disken, angi en midlertidig bane til RAM-disken og gjenopprette den opprinnelige midlertidige banen. Bildebehandlingsfanen tilbyr også alternativer for å legge til eller fjerne eksisterende bildefiler til en liste, velge en bildefil som skal monteres eller avmonteres, og tømme listen over bildefiler for å oppdatere dataene. I tillegg til disse programfunksjonene kan du også konfigurere appen til å åpne med en bestemt vindusstørrelse og minimere, i motsetning til å lukke helt når du lukker vinduet.

Hvis du er bekymret for sikkerheten til noe eller all informasjonen du har på skrivebordet, er dette et godt program å prøve. Den kjører bra, den er gratis, og funksjonene er svært tilgjengelige.

Full spesifikasjon
Forlegger QILING Tech
Utgiver-nettsted http://www.idiskhome.com
Utgivelsesdato 2020-06-25
Dato lagt til 2020-06-25
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Backup-programvare
Versjon 5.1
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 44838

Comments: