CompactCalc

CompactCalc 4.2.34

Windows / Institute of Mathematics and Statistics / 24 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

CompactCalc: Den ultimate vitenskapelige kalkulatoren for Windows

Er du lei av å bruke grunnleggende kalkulatorer som bare kan utføre enkle aritmetiske operasjoner? Trenger du et kraftig verktøy som kan håndtere komplekse matematiske uttrykk og ligninger? Se ikke lenger enn CompactCalc, den forbedrede vitenskapelige kalkulatoren for Windows.

CompactCalc er designet for å gi brukerne et omfattende sett med funksjoner og funksjoner som gjør det enkelt å utføre selv de mest komplekse beregningene. Med sin uttrykkseditor, generiske flyttallsrutiner, hyperbolske og transcendentale rutiner, er CompactCalc det ultimate verktøyet for alle som trenger å utføre vitenskapelige beregninger med jevne mellomrom.

En av hovedtrekkene til CompactCalc er dens evne til å bygge lineære, polynomiske og ikke-lineære ligningssett. Dette betyr at du ikke er begrenset av størrelsen eller kompleksiteten til dine matematiske uttrykk. Enten du trenger å løse enkle ligninger eller komplekse ligningssystemer, har CompactCalc deg dekket.

I tillegg til likningsløsningsmulighetene tilbyr CompactCalc også ubegrenset uttrykkslengde og parenteskompatibilitet med ubegrenset nesting. Dette betyr at du kan legge inn selv de mest kompliserte uttrykkene uten å bekymre deg for å gå tom for plass eller gjøre feil i beregningene dine.

En annen flott funksjon ved CompactCalc er dens nøyaktige resultatvisning. Med opptil 24 sifre etter desimaltegnet for vitenskapelige beregninger, kan du være sikker på at resultatene dine er så nøyaktige som mulig. Og med et beregningsområde fra 1,79E-308 til 2,22E308, er det praktisk talt ingen grense for hva du kan beregne med dette kraftige verktøyet.

Men kanskje noe av det beste med CompactCalc er hvor enkelt det er å bruke. Grensesnittet er enkelt og veldig enkelt å navigere gjennom – selv om du ikke er en erfaren matematiker eller vitenskapsmann.

Og hvis ikke alt dette var nok allerede – det er mer! Med nesten hundre fysiske og matematiske konstanter innebygd som lett kan nås og brukes i beregninger – har ikke brukere lenger søke gjennom lærebøker på jakt etter vanlige fysiske konstantdata!

Enten du er student som studerer matematikk eller naturfag på skolen eller universitetet; en ingeniør som jobber med komplekse prosjekter; eller bare noen som trenger en pålitelig kalkulator til daglig bruk – CompactCalc har alt som trengs på ett sted!

Så hvorfor vente? Last ned ditt eksemplar i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Institute of Mathematics and Statistics
Utgiver-nettsted http://www.math-solutions.org
Utgivelsesdato 2020-06-25
Dato lagt til 2020-06-25
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 4.2.34
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 24

Comments: