SimplexCalc

SimplexCalc 4.1.34

Windows / Institute of Mathematics and Statistics / 17 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SimplexCalc: Den ultimate multivariable skrivebordskalkulatoren for Windows

Er du lei av å bruke grunnleggende kalkulatorer som begrenser din evne til å løse komplekse problemer? Trenger du en kalkulator som enkelt kan håndtere vitenskapelige, økonomiske og uttrykksberegninger? Se ikke lenger enn SimplexCalc – den ultimate multivariable skrivebordskalkulatoren for Windows.

SimplexCalc er en liten, men kraftig kalkulator som tilbyr mye mer enn man kan se. Med sitt imponerende utvalg av funksjoner og muligheter er det et uunnværlig verktøy for matematikklærere, forskere, ingeniører, universitets- og høyskolefakultetet og studenter, finansfolk og andre fagfolk.

Brukervennlighet

En av de fremtredende funksjonene til SimplexCalc er dens brukervennlighet. I motsetning til andre kalkulatorer som kan være forvirrende eller vanskelige å navigere, har SimplexCalc et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å utføre beregninger raskt og nøyaktig. Enten du er ny på å bruke kalkulatorer eller en erfaren profesjonell som leter etter et pålitelig verktøy, har SimplexCalc alt du trenger.

Vitenskapelige beregninger

I tillegg til grunnleggende aritmetiske operasjoner som addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon; SimplexCalc tilbyr også vitenskapelige beregninger med ubegrenset uttrykkslengde. Dette betyr at du enkelt kan utføre komplekse matematiske funksjoner som trigonometri eller logaritmer.

Tilpassbare variabler

En annen flott funksjon ved SimplexCalc er dens ubegrensede tilpassbare variabler. Du kan legge til dine egne variabler for å takle komplekse problemer med letthet og moro. Enda bedre – når du kompilerer en formel én gang i SimplexCaclc; så regner du ut resultatet mange ganger med forskjellige variabelverdier uten å måtte legge inn alle dataene på nytt!

Kompatibel med parenteser

SimplexCaclc tillater også uttrykk som er kompatible med parenteser, noe som betyr at det ikke er noen begrensninger for neste uttrykk i hverandre! Dette gjør det enkelt for brukere som trenger mer avansert funksjonalitet når de jobber med kompliserte ligninger eller formler.

Innebygde formler

Med over 100 innebygde konstanter og funksjoner tilgjengelig for hånden; det er ingen grense for hva slags beregningsoppgaver denne programvaren kan håndtere! Fra enkle aritmetiske operasjoner som addisjon/subtraksjon/multiplikasjon/divisjon til avanserte kalkulusbegreper som derivater/integraler/grenser - alt er mulig takket være disse forhåndsbygde formlene!

Høypresisjonsberegning

Når det kommer ned presisjonsberegning - opptil 24 desimals nøyaktighetsnivå sikrer nøyaktige resultater hver gang! Denne funksjonen sørger for at selv om vi har å gjøre med store tall (opptil 1.797E+308) eller små tall (ned til 2.225E-308); vi får presise svar uten at noen avrundingsfeil kommer snikende!

Omfattende dokumentasjon

Til slutt – omfattende dokumentasjon sikrer at brukerne ikke bare har tilgang til instruksjoner, men også eksempler som viser hvordan hver funksjon fungerer slik at de ikke har noen problemer med å komme i gang med en gang!

Konklusjon:

For å konkludere; Hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning når det gjelder å beregne alt fra enkle aritmetiske operasjoner til avanserte kalkuluskonsepter, trenger du ikke lete lenger enn SimplexCaclc! Det er brukervennlig grensesnitt kombinert med kraftige funksjoner gjør denne programvaren til et uunnværlig verktøy, både matematikklærere/vitenskapsmenn/ingeniører/universitets- og høyskolefakultet/studenter/finansfolk/profesjonelle!

Full spesifikasjon
Forlegger Institute of Mathematics and Statistics
Utgiver-nettsted http://www.math-solutions.org
Utgivelsesdato 2020-06-25
Dato lagt til 2020-06-25
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 4.1.34
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 17

Comments: