Desktop Clock Plus-7

Desktop Clock Plus-7 1.1

Windows / Style-7 / 865 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Desktop Clock Plus-7: The Ultimate Desktop Enhancement Tool

Er du lei av å alltid sjekke telefonen eller klokken for tiden? Vil du ha en praktisk og tilpassbar måte å holde styr på tiden mens du arbeider på datamaskinen? Se ikke lenger enn Desktop Clock Plus-7, det ultimate skrivebordsforbedringsverktøyet.

Desktop Clock Plus-7 er en analog klokke som viser gjeldende tid på skrivebordsvinduet. Med sin slanke og enkle design integreres den sømløst i arbeidsområdet uten å ta opp for mye skjermeiendom. Du kan endre størrelsen på klokken slik at den passer til dine preferanser og flytte den hvor som helst på skrivebordet for optimal synlighet.

Men det er ikke alt - Desktop Clock Plus-7 kommer med en rekke alternativer for å forbedre funksjonaliteten. Du kan velge å vise en sekundviser for mer presis tidtaking, gjøre den til et øverste vindu slik at den alltid er synlig, og til og med sette den til autorun når du starter datamaskinen.

Oppgrader til PRO-versjon for enda flere funksjoner! I tillegg til alle de grunnleggende alternativene, lar PRO-versjonen deg vise gjeldende dato, måned og ukedag i tillegg til digital klokke. Du kan også legge til håndmarkører for enklere lesing med et øyeblikk. Og hvis du føler deg kreativ, kan du tilpasse fargeinnstillingene for brukt og markører i henhold til personlige preferanser.

Enten du jobber hjemmefra eller på kontoret, er Desktop Clock Plus-7 et viktig verktøy som vil hjelpe deg med å holde oversikt over tiden samtidig som produktiviteten forbedres. Det brukervennlige grensesnittet gjør tilpasningen enkel slik at brukerne kan skreddersy opplevelsen etter deres behov.

Så hvorfor vente? Last ned Desktop Clock Plus-7 i dag og ta kontroll over hvordan du administrerer tid!

Full spesifikasjon
Forlegger Style-7
Utgiver-nettsted http://www.styleseven.com
Utgivelsesdato 2015-04-21
Dato lagt til 2015-04-17
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 1.1
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 865

Comments: