Points for Android

Points for Android 2.1.14

Android / ABDULKADER BADLA / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Poeng for Android: Det ultimate verktøyet for moderne foreldre og undervisning

Er du lei av de tradisjonelle måtene å håndtere barn på? Vil du lære barnet ditt hvordan det skal oppnå, forplikte og organisere på en moderne, spesiell og enkel måte? Se ikke lenger enn til Points for Android!

Points er en innovativ app som hjelper foreldre og lærere med å motivere barn gjennom positiv forsterkning. Med daglige oppgaver tildelt av mor eller far, kan barna tjene poeng som kan løses inn mot belønninger. Foreldre kan legge til poeng fra hvor som helst ved hjelp av telefonene sine, noe som gjør det enkelt å holde oversikt over fremdriften.

Men Points handler ikke bare om belønning – det handler også om å lære bort viktige livsferdigheter som tidsstyring og gode gjerninger. Med klare diagrammer som viser ukentlig, månedlig og årlig fremgang, kan barna se prestasjonene deres over tid.

Og det er ikke bare foreldre som drar nytte av poeng – lærere kan bruke appen til å motivere elever og kommunisere med foreldre. Ved å spore fremgang i sanntid, kan alle som er involvert i et barns utdanning jobbe sammen mot suksess.

Så hva venter du på? Last ned poeng i dag og begynn å lære barnet ditt verdifulle livsferdigheter mens du har det gøy underveis!

Full spesifikasjon
Forlegger ABDULKADER BADLA
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=ABDULKADER+BADLA
Utgivelsesdato 2020-06-24
Dato lagt til 2020-06-24
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon 2.1.14
Os krav Android
Krav Requires Android 4.1 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær