9-lab Removal Tool (64-bit)

9-lab Removal Tool (64-bit) 1.0.0.29

Windows / 9-lab / 5325 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av sikkerhetsprogramvare som lurer deg til å kjøpe lisensene deres? Se ikke lenger enn 9-Lab Removal Tool (64-bit), den helt gratis sikkerhetsprogramvaren som gir permanent og full beskyttelse mot alle former for cybertrusler.

I motsetning til andre sikkerhetsprogrammer, spiller ikke 9-Lab Removal Tool spill med brukerne. Du vil aldri bli bedt om å kjøpe dette programmet fordi det er 100 % gratis – for å skanne og bli kvitt skadelig programvare. Si farvel til skjulte kostnader og uventede tilbud om å investere ytterligere midler.

Dette frittstående multifunksjonelle skanningsverktøyet for skadelig programvare er i stand til å profesjonelt oppdage og kvitte seg med virus, rootkits, avsløre skjulte infeksjoner og ondsinnede registernøkler som er skjult dypt inne i et system. Programvaren er også 100 % konfigurerbar, og bruker de nyeste heuristiske tilnærmingene for å identifisere tidligere ukjente skadelige programvarer.

I tillegg har 9-Lab Removal Tool de mest innovative mulighetene for fjerning av spyware på markedet i dag. Den kan til og med identifisere skjulte drivere og tjenester som lastes inn under systemoppstart - og gir omfattende beskyttelse for arbeidsstasjonen din.

Men ikke bare ta vårt ord for det - vår regelmessig oppdaterte database sikrer at heuristikkmodulene våre alltid er oppdatert med de nyeste truslene for å beskytte arbeidsstasjonen din mot nye infeksjoner og relaterte trusler mot skadelig programvare. Ved å kjøre oppdatering regelmessig kan du bidra til å holde systemet fritt for nye trusler.

Så hvorfor vente? Last ned 9-Lab Removal Tool (64-bit) i dag for fullstendig trygghet når det gjelder å beskytte systemet ditt mot cybertrusler!

Full spesifikasjon
Forlegger 9-lab
Utgiver-nettsted http://9-lab.com
Utgivelsesdato 2015-03-20
Dato lagt til 2015-03-20
Kategori Sikkerhetsprogramvare
Underkategori Antispionvare
Versjon 1.0.0.29
Os krav Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 5325

Comments: