Calculator Plus for Android

Calculator Plus for Android 4.8.3

Android / Digitalchemy / 30 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Calculator Plus for Android er en produktivitetsprogramvare som tilbyr en lett-å-bruke og vakkert designet kalkulator for Android-enheten din. Med sin store, lettleste skjerm og intuitive design gjør Calculator Plus det enklere enn noen gang å gjøre beregninger mens du er på farten.

Enten du handler, gjør lekser, balanserer sjekkhefte eller til og med hjelper med skatt, har Calculator Plus deg dekket. Den husker alt du beregner og lar deg se gjennom det når som helst slik at du kan fortsette der du slapp. Du trenger aldri å skrive den samme beregningen to ganger igjen.

En av de fremtredende funksjonene til Calculator Plus er den attraktive og effektive bruken av den store, vakre skjermen. Den viser beregningene dine med klare, elegante skrifttyper som er enkle å lese med kommaer akkurat der de skal være. Du vil aldri miste oversikten over hvor du er i en beregning, da den viser nøyaktig hva som skjer til enhver tid.

Calculator Plus tilbyr også minnefunksjoner for å holde en løpende total som du faktisk kan se. Du kan bruke tilbaketasten når som helst for å rette opp enkle feil i stedet for å starte på nytt. Sveip minnetastene til side hvis du trenger mer avanserte matematiske funksjoner.

Prosenttasten på Calculator Plus viser nøyaktig hva den gjorde, slik at det ikke er noen forvirring om hvordan beregningen ble gjort. Den intuitive designen gjør det enkelt å gjøre daglige beregninger på telefonen eller nettbrettet.

Totalt sett er Calculator Plus en attraktiv og effektiv kalkulatorapp for Android-enheter som sparer tid og krefter samtidig som den gjør hverdagslige beregninger enklere enn noen gang før.

Full spesifikasjon
Forlegger Digitalchemy
Utgiver-nettsted http://www.digitalchemy.us/loki
Utgivelsesdato 2015-02-10
Dato lagt til 2015-02-10
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Kalkulatorer
Versjon 4.8.3
Os krav Android, Android 2.2, Android 2.3.3 - Android 2.3.7
Krav Android 2.3.3
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 30

Comments:

Mest populær