Xteazy for Android

Xteazy for Android 1.1

Android / Xteazy / 11 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Xteazy for Android er en digital fotoprogramvare som lar deg fange dyrebare øyeblikk og dele dem umiddelbart med en liten krets av mennesker. Med Xteazy trenger du ikke lenger å bekymre deg for å dele bildene dine med noen. Innovasjonen ligger i at det er du som velger hvem som har tilgang til albumet ditt, takket være spredningen av QR-kode.

Programvaren er designet for Android-enheter og tilbyr et brukervennlig grensesnitt som gjør det raskt og enkelt å dele minnene dine med en valgt løsning. Enten du er på ferie eller bare henger med venner, lar Xteazy deg fange de spesielle øyeblikkene og dele dem umiddelbart.

En av nøkkelfunksjonene til Xteazy er dens evne til å lage album som kun er tilgjengelige for de som har fått tillatelse fra brukeren. Dette betyr at du kan lage et album for familiemedlemmer eller nære venner uten å bekymre deg for at andre skal se bildene dine.

En annen flott funksjon ved Xteazy er evnen til å raskt dele bilder via QR-kode. Generer ganske enkelt en QR-kode for albumet ditt og gi det til de du vil ha tilgang til. De kan deretter skanne koden ved hjelp av smarttelefonkameraet og få tilgang umiddelbart.

Xteazy tilbyr også en rekke redigeringsverktøy som lar brukere forbedre bildene sine før de deler dem. Disse verktøyene inkluderer filtre, beskjæring, endring av størrelse og mer.

Totalt sett er Xteazy et utmerket valg for alle som leter etter en sikker måte å dele bildene sine med en liten krets av mennesker. Dens innovative tilnærming gjør at den skiller seg ut fra annen digital fotoprogramvare på markedet i dag.

Nøkkelegenskaper:

- Lag album bare tilgjengelig med de som har tillatelse

- Del bilder raskt via QR-kode

- Utvalg av redigeringsverktøy tilgjengelig

- Enkelt å bruke grensesnitt

Fordeler:

- Sikker måte å dele bilder på

- Velg hvem som har tilgang

- Rask deling via QR-kode

- Forbedre bilder før deling

Konklusjon:

Hvis du leter etter en innovativ måte å trygt dele bildene dine med en liten krets av mennesker, trenger du ikke lete lenger enn til Xteazy for Android. Med sitt brukervennlige grensesnitt, rekke redigeringsverktøy og unike tilnærming til bildedeling via QR-koder, vil denne digitale fotoprogramvaren garantert imponere selv de mest kresne brukerne. Så hvorfor vente? Last ned Xteazy i dag og begynn å fange de spesielle øyeblikkene!

Full spesifikasjon
Forlegger Xteazy
Utgiver-nettsted https://www.xteazy.com/
Utgivelsesdato 2015-01-07
Dato lagt til 2015-01-07
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotodeling og publisering
Versjon 1.1
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 11

Comments:

Mest populær