Funny Short Jokes for Android

Funny Short Jokes for Android 1.0

Android / Developermobile / 569 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Leter du etter en god latter? Se ikke lenger enn Funny Short Jokes for Android! Denne underholdningsprogramvaren er den perfekte måten å lyse opp dagen din med en samling av de beste morsomme korte vitsene som finnes. Med nye vitser lagt til daglig eller ukentlig, vil du aldri gå tom for materiale for å få deg til å le.

En av de flotte funksjonene til Funny Short Jokes er at du enkelt kan dele favorittvitsene dine med venner og familie via Twitter, Facebook eller e-post. Bare velg vitsen du vil dele og velg din foretrukne delingsmetode. Så enkelt er det!

Men det er ikke alt – Funny Short Jokes lar deg også sende inn dine egne korte vitser sammen med forfatternavnet ditt. Dette betyr at du ikke bare kan glede deg over å lese andres morsomme bidrag, men du kan også legge til din egen unike sans for humor.

Og hvis det ikke var nok, lar Funny Short Jokes også brukere legge til sine egne morsomme kommentarer på hver vits. Så hvis det er en spesiell vits som virkelig kiler det morsomme beinet ditt, legg gjerne igjen en kommentar og la alle få vite hvorfor den fikk deg til å le så mye.

Med en så enorm samling vitser sendt inn av folk fra hele verden så vel som våre flotte komikere, er det noe for enhver smak på Funny Short Jokes. Enten det er ordspill, one-liners eller vittige observasjoner om hverdagen - denne appen har alt!

Så hva venter du på? Last ned morsomme korte vitser i dag og begynn å le!

Full spesifikasjon
Forlegger Developermobile
Utgiver-nettsted http://www.developermobile.us
Utgivelsesdato 2014-12-04
Dato lagt til 2014-12-04
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Humor-programvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Android 2.2 or later
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 569

Comments:

Mest populær