Square Clock Android-7 for Android

Square Clock Android-7 for Android 1.0

Android / Style-7 / 108 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Square Clock Android-7 for Android er en unik og original firkantet analog klokke som kan settes som bakgrunn eller widget på enheten din. Denne programvaren for skrivebordsforbedring tilbyr en rekke tilpasningsalternativer, inkludert muligheten til å endre størrelse på widgeten, velge en sekundærfarge, vise andre pil, vise dato og velge bakgrunnsfarge for bakgrunnsbilde.

Med sin slanke og moderne design er Square Clock Android-7 perfekt for de som ønsker å legge til et snev av raffinement til enheten sin. Den firkantede formen på klokken gir en interessant vri til den tradisjonelle runde analoge klokkendesignen. Den er lett å lese og gir nøyaktig tidtaking.

En av de fremtredende funksjonene til Square Clock Android-7 er evnen til å endre størrelse. Dette betyr at du kan justere den i henhold til dine preferanser og få den til å passe perfekt på startskjermen eller låseskjermen. Enten du foretrekker en større eller mindre klokkeskjerm, har denne programvaren deg dekket.

En annen flott funksjon er muligheten til å velge en sekundær farge for klokkedisplayet. Du kan velge fra en rekke farger som utfyller enhetens tema eller personlige stil. Dette lar deg tilpasse enheten enda mer og gjøre den virkelig unik.

Hvis du er en som liker presisjon i tidtaking, vil du sette pris på muligheten til å vise den andre pilen på Square Clock Android-7. Denne funksjonen viser sekunder sammen med timer og minutter slik at du alltid vet nøyaktig hva klokken er ned til sekundet.

I tillegg tilbyr Square Clock Android-7 også et alternativ for å vise dato på skjermen, noe som gjør det enklere for brukere som trenger rask tilgang uten at de åpner kalenderappen hver gang de trenger informasjon om datoer.

Funksjonen for valg av bakgrunnsfarge lar brukere ikke bare sette opp favorittbildet sitt som bakgrunnsbilde, men også endre bakgrunnsfargen i henhold til deres preferanser, noe som gjør denne programvaren mer allsidig enn andre lignende apper tilgjengelig på markedet i dag.

Totalt sett er Square Clock Android-7 et utmerket valg hvis du leter etter en elegant, men funksjonell programvare for skrivebordsforbedring som tilfører verdi ved å gi nøyaktig tidtaking samtidig som det tillater tilpasningsalternativer som å endre størrelse på widgets eller velge forskjellige fargeskjemaer basert på personlige preferanser. alle får det de vil ut av denne appen!

Full spesifikasjon
Forlegger Style-7
Utgiver-nettsted http://www.styleseven.com
Utgivelsesdato 2014-11-20
Dato lagt til 2014-11-20
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Andoid 3.1 or up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 108

Comments:

Mest populær