20 Things That Disney Heart for Android

20 Things That Disney Heart for Android 1.0

Android / Joejingru / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er en fan av Disney, vil du elske 20 Things That Disney Heart-appen for Android. Denne pedagogiske programvaren er utviklet for å hjelpe deg med å lære mer om historien og kulturen til Disney, samtidig som den gir mye underholdning underveis.

Med denne appen får du tilgang til 20 forskjellige aktiviteter som alle er relatert til Disney på en eller annen måte. Hver aktivitet er designet for å være morsom og engasjerende, samtidig som du lærer noe nytt om dette elskede merket.

En av de flotte tingene med denne appen er at den passer for folk i alle aldre. Enten du er et barn som elsker å se Disney-filmer eller en voksen som har vært en fan i årevis, er det noe her for enhver smak.

Så hva kan du forvente deg av 20 Things That Disney Heart? La oss se nærmere på noen av hovedfunksjonene:

1. Morsomme aktiviteter: Som nevnt tidligere inkluderer denne appen 20 forskjellige aktiviteter som alle er relatert til Disney på en eller annen måte. Disse aktivitetene spenner fra trivia-quizer og puslespill til fargeleggingssider og minnespill.

2. Pedagogisk innhold: Selv om disse aktivitetene absolutt er underholdende, har de også en pedagogisk komponent. For eksempel kan én aktivitet lære deg om historien til Walt Disney selv, mens en annen kan utforske den kulturelle betydningen bak enkelte karakterer eller filmer.

3. Enkel navigering: Selve appen er veldig enkel å navigere takket være dens enkle grensesnitt og intuitive design. Du kan enkelt bytte mellom ulike aktiviteter med bare noen få trykk på skjermen.

4. Passer for alle aldre: Enten du er ung eller gammel, det er noe her for alle takket være det brede spekteret av innhold og vanskelighetsgrader.

5. Middels modenhetsvurdering: Det bør bemerkes at denne appen har fått en middels modenhetsvurdering på grunn av noe mildt språk og suggestive temaer på visse områder (som når man diskuterer romantiske forhold mellom karakterer).

Alt i alt, hvis du leter etter en underholdende, men likevel lærerik måte å lære mer om et av favorittmerkene dine på - så se ikke lenger enn til 20 ting som Disney Heart!

Full spesifikasjon
Forlegger Joejingru
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2014-11-17
Dato lagt til 2014-11-17
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori ebøker
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Compatible with 2.3.3 and above.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær