DataFitting

DataFitting 1.7.53

Windows / Institute of Mathematics and Statistics / 2322 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

DataFitting: Det ultimate statistiske analyseprogrammet for lineær og ikke-lineær regresjonsanalyse

DataFitting er et kraftig statistisk analyseprogram som utfører lineær og ikke-lineær regresjonsanalyse (dvs. kurvetilpasning). Det er en pedagogisk programvare som gir studenter, lærere, ingeniører, forskere og andre fagfolk muligheten til å finne den ideelle modellen for selv de mest komplekse dataene ved å sette et stort antall ligninger til fingerspissene.

Med DataFitting kan du raskt finne de beste ligningene som beskriver dataene dine. Den bestemmer verdiene til parametere for en ligning hvis form du angir som gjør at ligningen passer best til et sett med dataverdier. DataFitting kan håndtere lineære, polynomielle, eksponentielle og generelle ikke-lineære funksjoner.

En av nøkkelfunksjonene til DataFitting er dens evne til å utføre ekte ikke-lineær regresjonsanalyse. I motsetning til andre programmer som transformerer funksjoner til lineære former før de analyserer dem, håndterer DataFitting funksjoner som er umulige å linearisere som y=(a - c) * exp(-b * x) + c.

Grafisk gjennomgå kurvetilpasningsresultater

Når dataene dine har blitt tilpasset DataFittings kraftige algoritmer, sorterer og plotter den automatisk de tilpassede ligningene etter statistiske kriterier som Standard Error. Du kan forhåndsvise grafen og skrive ut grafer av publikasjonskvalitet i flere forskjellige konfigurasjoner. En gjenværende graf samt parameterutgang genereres for hver valgte tilpassede ligning.

Datatilpasningsfunksjoner

DataFitting har flere funksjoner, inkludert:

38-sifret presisjonsmatematisk emulator: Denne funksjonen lar deg enkelt tilpasse høyordens polynomer og rasjonaler.

Robust tilpasningsevne: Med denne funksjonen på plass takler ikke-lineær tilpasning effektivt avvik mens den håndterer et bredt dynamisk Y-dataområde uten problemer.

Innebygd bibliotek: Programvaren er utstyrt med et innebygd bibliotek som inneholder et bredt utvalg av lineære og ikke-lineære modeller fra enkle lineære ligninger til høyordens polynomer.

Hvorfor velge datatilpasninger?

Det er flere grunner til at du bør velge Data Fittings fremfor andre statistiske analyseprogrammer som er tilgjengelige på markedet i dag:

Brukervennlighet: Brukergrensesnittet er intuitivt, noe som gjør det enkelt for alle uavhengig av deres ekspertise innen statistikk eller matematikk å bruke det effektivt.

Kraftige algoritmer: Med sin robuste tilpasningsevne kombinert med 38-sifret presisjonsmatematikkemulator gjør det mulig for brukere å analysere selv komplekse datasett nøyaktig uten noen som helst problemer.

Konklusjon

Avslutningsvis, hvis du leter etter et pedagogisk program som er i stand til å utføre både lineære og ikke-lineære regresjonsanalyser, trenger du ikke lete lenger enn Datatilpasning! Dens kraftige algoritmer kombinert med brukervennlighet gjør den til en av de beste alternativene tilgjengelig på dagens marked!

Full spesifikasjon
Forlegger Institute of Mathematics and Statistics
Utgiver-nettsted http://www.math-solutions.org
Utgivelsesdato 2020-06-21
Dato lagt til 2020-06-21
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 1.7.53
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2322

Comments: