Run Mickey Run for Android

Run Mickey Run for Android 1.7

Android / GameLogic / 335 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å spille de samme gamle endeløse løpespillene? Ikke lete lenger enn Run Mickey Run, det vanedannende og morsomme løpespillet med siderulling for Android. Med sitt unike spill og skiftende miljøer, vil dette spillet holde deg underholdt i timevis.

I Run Mickey Run er målet ditt å redde deg selv fra hindringer ved å hoppe over dem. Men det er ikke alt – du kan også samle Star power og Fire power for å kjempe mot fiender underveis. Fra slanger til ville katter, drager til roboter, det er mange utfordringer som venter på deg i dette spillet.

Men det som skiller Run Mickey Run fra andre løpespill er variasjonen av miljøer. Du løper gjennom byen om natten, gjennom skoger og strender, i snøfall og regn - hver med sine unike utfordringer. Og mens du samler mynter og ødelegger fiender, vil du klatre opp på den globale ledertavlen og konkurrere med spillere fra hele verden.

Med sin morsomme spilling og skiftende miljøer er det lett å se hvorfor så mange mennesker er avhengige av Run Mickey Run. Så glem alt om tempelløp eller surfespill - prøv noe nytt med dette spennende sidescrollende gratisløpsspillet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger GameLogic
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=Game%20Logic&hl=en
Utgivelsesdato 2014-10-08
Dato lagt til 2014-10-08
Kategori Spill
Underkategori Plattformspill
Versjon 1.7
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 335

Comments:

Mest populær