EVEnX De.Haze Plugin for Adobe Photoshop

EVEnX De.Haze Plugin for Adobe Photoshop 1.0

Windows / EVEnX / 847 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av at landskapet og utsikten over skyline blir ødelagt av dis? Vil du legge til flere farger og detaljer til bildene dine? Se ikke lenger enn til den splitter nye De.Haze-pluginen fra EVENX.

Denne kraftige grafiske designprogramvaren lar deg fjerne atmosfærisk påvirkning, kjent som dis, fra bildene dine. Ved å gjøre det henter den flere detaljer fra objekter langt unna og skaper et fantastisk utseende for bildene dine.

Hvordan virker det? De.Haze-pluginen beregner dybdeinformasjon for hver piksel i bildet. Den lager deretter et dybdekart for hele bildet, slik at du kan endre bildeparametere avhengig av avstanden til objektene. Dette betyr at selv fjerne objekter kan bringes i fokus og gjøres tydeligere.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er dens evne til å lage uklare bilder på enten det nåværende eller et nytt lag. Dette gir deg større fleksibilitet når du redigerer bildene dine. I tillegg kan du bygge den inn i handlingssett for å automatisere dehazing og spare tid på repeterende oppgaver.

EVENX De.Haze Plugin støtter RGB med 8/16/32 bit/kanal-formater, noe som gjør den kompatibel med de fleste moderne kameraer og bilderedigeringsprogramvare.

Enten du er en profesjonell fotograf eller bare noen som elsker å ta bilder, er denne plugin et viktig verktøy i arsenalet ditt. Med sin evne til å fjerne dis og legge til farger og detaljer til bildene dine, tar den garantert fotograferingsferdighetene dine til neste nivå.

Så hvorfor vente? Last ned EVENX De.Haze Plugin i dag og begynn å lage fantastiske bilder som vil forlate alle i ærefrykt!

Full spesifikasjon
Forlegger EVEnX
Utgiver-nettsted http://www.evenx.com
Utgivelsesdato 2014-09-25
Dato lagt til 2014-09-25
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Photoshop-plugins og filtre
Versjon 1.0
Os krav Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav Adobe Photoshop CS up to CS6, CC, CC2014/Adobe Photoshop Elements 4-12
Pris $39.00
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 847

Comments: