Kids Memory Sea for Android

Kids Memory Sea for Android 1.0.2

Android / Educren / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Leter du etter en morsom og engasjerende måte å forbedre barnets arbeidsminneferdigheter på? Se ikke lenger enn Kids Memory Sea, det klassiske barnebrettspillet som nå er tilgjengelig på Android-enheter!

Dette pedagogiske og underholdende spillet er perfekt for barn i alle aldre. Reglene er enkle: Match par med bedårende bilder av sjødyr for å tjene poeng. Men ikke la deg lure av dens enkelhet - Kids Memory Sea tilbyr tre forskjellige vanskelighetsgrader, som sikrer at både barn og voksne vil bli utfordret og underholdt.

En av de fremtredende funksjonene til Kids Memory Sea er dens tilpassbare vanskelighetsinnstillinger. Dette betyr at foreldre kan justere spillets vanskelighetsgrad for å passe barnets individuelle behov og evner. Enten barnet ditt nettopp har begynt eller allerede er en minnemester, har Kids Memory Sea noe å tilby.

I tillegg til det engasjerende spillet, har Kids Memory Sea også søt grafikk som garantert vil glede unge spillere. Og med en toppscore-tabell inkludert i appen, kan barna konkurrere mot seg selv eller vennene sine om å skryte mens de jobber for å oppnå sin høyeste poengsum til nå.

Hos Kidsworldapps.com er vi forpliktet til å tilby pedagogisk programvare av høy kvalitet som hjelper barn å lære mens de har det gøy. Hvis du har problemer eller trenger støtte med Kids Memory Sea eller en annen app på siden vår, ikke nøl med å kontakte oss på [email protected].

Så hvorfor vente? Last ned Kids Memory Sea i dag og begynn å forbedre barnets arbeidsminneferdigheter på en morsom og engasjerende måte!

Full spesifikasjon
Forlegger Educren
Utgiver-nettsted http://apps.eddypaddy.com
Utgivelsesdato 2014-08-04
Dato lagt til 2014-08-04
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Studentverktøy
Versjon 1.0.2
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær