MIRAGE - Camera Messaging for Android

MIRAGE - Camera Messaging for Android 1.0

Android / Mobli Media / 100 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

I dagens hektiske verden er kommunikasjon nøkkelen. Med fremveksten av sosiale medier og apper for direktemeldinger, leter folk stadig etter nye måter å holde kontakten med sine kjære på. MIRAGE - Camera Messaging for Android er en revolusjonerende app som lar deg sende meldinger på en unik og spennende måte.

MIRAGE er en kommunikasjonsapp som lar deg sende bilder, videoer, tekstmeldinger og talemeldinger til venner og familie. Appen er designet med tanke på enkelhet slik at alle kan bruke den uten problemer. Enten du vil dele et morsomt øyeblikk eller bare si hei, gjør MIRAGE det enkelt.

En av de mest spennende funksjonene til MIRAGE er funksjonen for kamerameldinger. Med denne funksjonen kan du ta et bilde eller spille inn en video med telefonens kamera og legge til tekst før du sender den til kontaktene dine. Dette betyr at du kan fange øyeblikket mens det skjer og dele det med andre i sanntid.

En annen flott funksjon ved MIRAGE er dens evne til å sende bare tekst- eller talemeldinger hvis du foretrekker å ikke bruke kamerafunksjonen. Dette gir brukerne mer fleksibilitet når de kommuniserer med andre.

En ting som skiller MIRAGE fra andre meldingsapper er dets unike meldingsvisningssystem. Meldinger sendt gjennom MIRAGE blir sett én gang av mottakeren før de forsvinner for alltid. Dette betyr at det ikke er nødvendig å bekymre seg for at noen ved et uhell snubler over en pinlig melding uker senere.

Å registrere seg for MIRAGE kunne ikke vært enklere – når du har registrert deg, legges alle kontaktene dine til umiddelbart, så det er ikke nødvendig å legge til hver person manuelt én etter én.

MIRAGE er også stolt av å være en app der brukernes privatliv respekteres til enhver tid – derav deres slagord "Your life unrecorded". Appen lagrer ingen data på deres servere, noe som sikrer fullstendig personvern for brukere som verdsetter deres personlige informasjonssikkerhet.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en innovativ måte å holde kontakten med venner og familie samtidig som du holder ting privat, så trenger du ikke lete lenger enn MIRAGE - Camera Messaging for Android!

Full spesifikasjon
Forlegger Mobli Media
Utgiver-nettsted http://www.mobli.com
Utgivelsesdato 2014-07-31
Dato lagt til 2014-07-31
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webkamera programvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Requires Android 4.0 and up.
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 100

Comments:

Mest populær